Galatasaraya elenen Juventus soyunma odası
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19101 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Re: Galatasaraya elenen Juventus soyunma odası
Beter olsunlar. Bolbol ağlasınlar zırlasınlar. Maçta bolbol tekme tokat daldılar. Kaç kere taraklara tendonlara bastılar.
En sonundada kırmızı kartı gördüler. Sanki oyuncularımızı sakatlamak istiyor gibiydiler. O yüzden çokta üzülmedim kendilerine.
Genel olarak italya sevdiğim bir ülke. Sempatim var. Takımlarını çok severim. Efsane milan 2005 kadrosu unutulmaz.
Ama gel gelelim çok fazla aşırı sert oynuyorlar. Yaptıkları müdahalelerin büyük bir kısmı ağır faul zaten.
Yani sakatlamaya yönelik hareketler. İlla herhangi bir oyuncumuzun ayağının falan kırılması mı gerekiyordu ?
Neyse, biz hakettik. VE biz turu geçtik. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Eeee nede olsa Galatasarayın Avrupadan 3tane birden kupası var.
Bye Bye juveee ! :) Bir daha görüşmemek üzere canım.
En sonundada kırmızı kartı gördüler. Sanki oyuncularımızı sakatlamak istiyor gibiydiler. O yüzden çokta üzülmedim kendilerine.
Genel olarak italya sevdiğim bir ülke. Sempatim var. Takımlarını çok severim. Efsane milan 2005 kadrosu unutulmaz.
Ama gel gelelim çok fazla aşırı sert oynuyorlar. Yaptıkları müdahalelerin büyük bir kısmı ağır faul zaten.
Yani sakatlamaya yönelik hareketler. İlla herhangi bir oyuncumuzun ayağının falan kırılması mı gerekiyordu ?
Neyse, biz hakettik. VE biz turu geçtik. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Eeee nede olsa Galatasarayın Avrupadan 3tane birden kupası var.
Bye Bye juveee ! :) Bir daha görüşmemek üzere canım.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 861 kez
Re: Galatasaraya elenen Juventus soyunma odası
Umarım ilerideki maçlarda da Galatasaray galip gelir malum ülke takımımızdır ben taraf tutmasam da ülkemizden yanayım.