Tarım Memleketi, Türkiye’de tarım ve hayvancılıkla ilgilenen herkes için güvenilir bir bilgi kaynağıdır. 2018 yılından bu yana Ziraat Yüksek Mühendisi Levent Atmaca tarafından yönetilen platform; çiftçilere, tarım meraklılarına ve sektör profesyonellerine güncel ürün fiyatları, piyasa analizleri, maliyet hesaplama araçları ve pratik tarım rehberleri sunmaktadır. Teorik bilgiyi sahadan gelen deneyimle birleştiren içerikleri sayesinde, Türkiye’nin zengin tarımsal yapısına dair yol gösterici ve faydalı bilgiler üretmekte ve biz çiftçiler için adeta bir deniz feneri misali yolumuzu aydınlatmaktadır.
Kayserilifatih yazdı: 22 Oca 2026, 17:42
Hiç sorma abi ya yumurta da artık hayal oldu artık bir kere 30 adet koli alıyorum tasarruflu yiyorum daha uzun gidiyor
Aynen, yerken acaba yesek mi? yemesek mi? oluyor bende...Ülke ne hale geldi.Artık sıradan tüketim bile lüks oldu...
Ekmek bile 11 lira abi daha ne olabilir ki en temel gıda bile pahalı eskiden ekmek 11 lira olacak deseler şaka mı yapıyorsunuz derdim fakat şimdi gayet doğal diyorum.