Kafam çorba gibi karışık
Kafam çorba gibi karışık
Yine de bir şeye karar vermem lazım. Acele etmemek gerekiyor. Bir yanım hikaye yaz diyor Bir yanımda kodlama dili öğrenip proje yap diyor. İki tarafı da kıramıyorum ama benim bir tarafı kırmam gerekiyor.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 981 kez
Re: Kafam çorba gibi karışık
Ikisini de ben olsam zaman buldukça bir parça hikayeye bir parça da kodlamaya zaman ayırırdım eğer yorulursam biraz ara verir sonra kendimi toplayınca devam ederdim hazırlamaya sonra hangisinde daha iyi olduğuma karar vermişsem o yolda ilerlemeye devam ederdim.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2775 kez
Bence önce kafayı boşalt....Kendini iyice dinlendir.ayhanhub yazdı: 23 Ara 2025, 20:38 Yine de bir şeye karar vermem lazım. Acele etmemek gerekiyor. Bir yanım hikaye yaz diyor Bir yanımda kodlama dili öğrenip proje yap diyor. İki tarafı da kıramıyorum ama benim bir tarafı kırmam gerekiyor.
Aynen bir süre boşalt ve dinlen. Sıkıldım bu saçmalıklardan, ani bir çözüm gerek. 2026'ya kadar yavaşlayacağım. Sonrası kerim.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

Yeniden düşünüyorum, 10 yıl uğraşacağım. Hikâye alanda gelecek yok. Bir kaç araştırma yaptım, öğrendiğim bilgilere göre 20.000 kişi ancak dinlerken, 1.000 kişi ancak okuyacak. Uğraşmama değmeyecek. Galiba karar verdim gibi.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

Ben olsam yazılım işi yaparım. Hikaye okuyan pek kalmadı herkes internete düşünce indirmenin peşinde olduğundan senin de dediğin gibi pek fazla okuyan olacağını düşünmüyorum malum herkesin işten başını kaldıracak vakti yok günümüzde fakat vakti olan kesim okuyabilir
Not.ly projesine aban diyorsun kısaca. Anladım. Gerçekten, bir şeylerin değişmesi lazım. Yazarlıktan bize iş yok. Bundan eminim.Kayserilifatih yazdı: 24 Ara 2025, 18:13 Ben olsam yazılım işi yaparım. Hikaye okuyan pek kalmadı herkes internete düşünce indirmenin peşinde olduğundan senin de dediğin gibi pek fazla okuyan olacağını düşünmüyorum malum herkesin işten başını kaldıracak vakti yok günümüzde fakat vakti olan kesim okuyabilir
- Kayserilifatih
- Exabyte1

Katılıyorum ne varsa yazılım işinde var. Eğer başarır iyi yerlere gelirsen belki bir yazılım şirketinde de iş bulma imkanın olur
O zaman bir kodlama dili seçip onu öğreneceğim.Kayserilifatih yazdı: 24 Ara 2025, 18:20 Katılıyorum ne varsa yazılım işinde var. Eğer başarır iyi yerlere gelirsen belki bir yazılım şirketinde de iş bulma imkanın olur
- Kayserilifatih
- Exabyte1

Allah yolunu açık etsin. Seni her zaman desteklemeye devam edeceğim. Yazılımda iyi yerlere gelenler başardıysa eminim sen de iyi yerlere gelirsin buna şüphem yok
Şimdiden destek olduğun için teşekkür ederim. Artık bazı şeyleri öğrenmenin zamanı geldi.