TRWE_2012 yazdı:Yeni yaşın, sağlık, mutluluk ve başarılı dolu dolu geçsin. Her anın sevdiklerinle birlikte neşe ve kahkaha içinde olsun. Hayallerin gerçek olsun ve her yeni gün sana umut/umutlar ve fırsatlar getirsin!
not:biraz espirili olsun dedim...(resim için konuşuyorum)
Sağol abi Teşekkürler Bu ara keyfim yok Çinli bot siteleri yüzünden forum sayfam in trafiği dolmuş. Mecbur ek ücret ile yapacaklar. Sonrada botları durdurmak lazım. Yapay zeka botlariymis.
Doğum günün kutlu olsun, nice uzun ömür ve hayırlı seneler dilerim.
Ben de diyorum her gün sitene giren kullanıcı sayısı bu kadar abartılı bir şekilde anlamsız şekilde bu kadar fazla artmaz, mutlaka bir problem var diyordum çünkü alt sayfada her gün giren kişi sayısı anormal şekilde yüksek görünüyordu ve bu da benim dikkatimi çekmişti. Umarım bir çözümünü bulursun.
Toplam 15639 kullanıcı çevrimiçi :: 3 kayıtlı, 0 gizli, 5 bot ve 15631 misafir (bugün aktif olan kullanıcılar temel alınır)
En çok 201296 kişi Pzr 12. Eki 2025 tarihinde çevrimiçi oldu
doruk noktası oldu bu. normalde 30k filan oluyordu maximum botlar ile. ipin ucunu kaçırmışlar. trafiği sömürmüş yapayzeka botları.
Hakikaten öyle diğer sene 8 Şubat gelecek olup da 33'e merdiven dayayacak olacağıma dair zamandan hiç haberim bile yok sanki zaman akan bir su gibi, bende sanırım zaman kavramı fazla oturmamış o yüzden benim için her gün aynı gün oluyor haftaların sadece bir hafta 7 gün olması olayına hiç bakmadım hatta bu forumda bir yılı nasıl geçirdim hiç haberim dahi yok, görünmeyen bir el sanırım bu zamanı kendi kendine ilerletiyor bende nedense öyle bir sezgi oluştu zamanla