Microsoft'a Nasıl Geri Bildirim Yollayabilirim? [Çözüldü]

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2759 kez

Microsoft'a Nasıl Geri Bildirim Yollayabilirim? [Çözüldü]

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhaba

Benim göndermek istediğim İngilizce metin

Başlık (Title):
CPU Clock Speed Stuck at 3.30GHz and DISM / WinSxS Issues on Windows 11 24H2 KB5063878

Geri bildirim (Feedback) metni:
Hello Microsoft Support Team,

I am using a licensed Windows 11 PC (x64) with a Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop and an Intel Core i7-11370H processor (Base: 3.30 GHz, Min: 0.40 GHz, Max: 4.80 GHz with Turbo Boost).

After installing the latest cumulative update Windows 11 Version 24H2 (08) KB5063878, build 26100.4946, I have observed the following issues:

CPU clock remains stuck at 3.30 GHz, regardless of load or power profile.

DISM /Cleanup-Image /RestoreHealth hangs around 70%, preventing system maintenance.

The WinSxS directory continues to grow, currently at 11.75 GB, indicating potential cleanup issues.

I have verified that there are no thermal issues and the SSD/HDD performance is normal.

If this cannot be resolved, I may need to consider a clean reinstall, although I prefer to maintain a stable system without reformatting, as this is a licensed Windows PC.

Could you please advise on a solution for these issues? It seems like a compatibility or update-related problem on this hardware.

Thank you for your support.
Bunu nasıl "Microsoft Feedback Hub üzerinden gönderebilirim?"
En son TRWE_2012 tarafından 07 Eki 2025, 17:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Re: Microsoft'a Nasıl Geri Bildirim Yollayabilirim?

Artık bu iki sorun beni darlamaya başladı....
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 974 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Aşağıdaki Microsoft'un kendi sitesinde ülke ülke numaralarını vermişler bir de bu verdikleri müşteri hizmetleri numaralarını aramanı tavsiye ederim ben bu numaraları arayıp şikayetimi bildiriyorum fakat lisanlı müşterileri olmadığımdan pek dikkate almıyorlar :lol:

https://www.microsoft.com/en-us/worldwide
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Kayserilifatih yazdı: 07 Eki 2025, 15:18 Aşağıdaki Microsoft'un kendi sitesinde ülke ülke numaralarını vermişler bir de bu verdikleri müşteri hizmetleri numaralarını aramanı tavsiye ederim ben bu numaraları arayıp şikayetimi bildiriyorum fakat lisanlı müşterileri olmadığımdan pek dikkate almıyorlar :lol:

https://www.microsoft.com/en-us/worldwide
Teşekkürler ama, bu benim işimi görmez diye düşünüyorum.Ben daha çok site üzerinden geri bildirim'de bulunmak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1

Umarım bir yolunu bulursun dostum ama pek dikkate alacaklarını zannetmiyorum
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Kayserilifatih yazdı: 07 Eki 2025, 15:28 Umarım bir yolunu bulursun dostum ama pek dikkate alacaklarını zannetmiyorum
Bende dikkate alacakları zamana dek, başlarına salça olurum? (insanları bezdirme özelliğim de vardır.) :-D
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1

Benim de var ama onlar kollektif şirket koskoca Microsoft biz dedik diye yola gelecek değil ama kendine güveniyorsan yılmadan devam etmek en dogrusudur. Ben de şahsen öyleyim 3 aydır bataryacı ile inat gide gide onu sonunda E devlet'ten Tüketici hakem heyeti şikayeti ile yeni batarya gönderimine ikna etmeye başardım belki sen de aynısını Microsoft için başarırsın :arrow:
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Kayserilifatih yazdı: 07 Eki 2025, 15:35 Benim de var ama onlar kollektif şirket koskoca Microsoft biz dedik diye yola gelecek değil ama kendine güveniyorsan yılmadan devam etmek en dogrusudur. Ben de şahsen öyleyim 3 aydır bataryacı ile inat gide gide onu sonunda E devlet'ten Tüketici hakem heyeti şikayeti ile yeni batarya gönderimine ikna etmeye başardım belki sen de aynısını Microsoft için başarırsın :arrow:
Azimle yapan mermeri deler...Sen mermeri delip geçmişin...Sıra bende....
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Tamamdır Oldu Galiba....!!!

************************************************************************************
Resim
Web Site Adresi : https://feedbackportal.microsoft.com/feedback
************************************************************************************
Microsoft Hotmail Hesabıyla forum sitesine giriş yapıyoruz.
Resim
Sorunumuzu kendimizce dile getiriyoruz.(ben İngilizce yazdım siz Türkçe yazabilirsiniz.)
Resim
Resim
Gerekli yerleri işaretliyoruz.(Seçenek 1 tamamen kişiseldir.Size kalmış onaylamak) ve göndere basıyoruz.Sonuç aşağıda
Resim
Bu kadar.Umarım geri dönüş yaparlar.Yapmazlarsa sorun değil...Başlarına salça olurum....!!!