Sizce forumların insanlara faydaları nedir?

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
Temhem
Kilobyte1
Kilobyte1
Teşekkür etti: 120 kez

Sizce forumların insanlara faydaları nedir?

Mesaj gönderen Temhem »

Arkadaşlar forumların insanlara faydaları nedir düşünceleriniz nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 968 kez

Re: Sizce forumların insanlara faydaları nedir?

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Forumlar insanların birbirine yardım edip destek oldukları yerlerdir. Her forumda çeşitli amaçlar bulunur o amaçla yardım edilir ya da herhangi bir şekilde de yardım edilip üyeler arasında dayanışma geliştirilmeye çalışılarak topluma bilgi kaynağı olarak katkı sağlamak amaçlanır ve insanların çoğunlukla soru sorup, sorulan soruları ve makaleleri okuyarak bilgisini ve genel kültürünü artırarak misafirlerini ve üyelerini geliştirmeyi amaçladığı bir ortamdır diyebiliriz
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3969 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

Global dünya düzeninde forumları da yok ettiler. Nice arkadaşlıklar vardı. Nice şeyler öğrendik, keşfettik. Arkadaşlık kardeşlik hayattı. Forumlar herşeydi. Şimdi bizler gibi azınlık takılıyor. Yaşıtlarımızın çoğu bıraktı. Bizler kaldık. Birde tek tük gençler.
Kullanıcı avatarı
Temhem
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Temhem »

root@localhost yazdı: 07 Eyl 2025, 23:08 Global dünya düzeninde forumları da yok ettiler. Nice arkadaşlıklar vardı. Nice şeyler öğrendik, keşfettik. Arkadaşlık kardeşlik hayattı. Forumlar herşeydi. Şimdi bizler gibi azınlık takılıyor. Yaşıtlarımızın çoğu bıraktı. Bizler kaldık. Birde tek tük gençler.
Ya hocam forumlar hala var ama teknoloji ile alakalı bireylerin bir kısmı kullanıyor.
Yani benim sizin gibi insanlar.
Öyle sıradan birileri kullandığı görmedim.
Kullanıcı avatarı
burakhi
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 294 kez

Mesaj gönderen burakhi »

Başlık ve açıklamaya verilecek cevap çok anladığım kadarı ile gelen cevaplar sizi tatmin etmeyecek :-D

Daha fazla detay verin şıklar ekleyin çeşitlendirin vb

Çoook eskiden msn zamanlarında bir forum yöneticidiydim. Goygoy müzik, klip ağırlıklı bir forumdu teknoloji ile ilgisi olmayan bir çok kişi takip ederdi :-D

Her dönemin isteklerine göre forumlar çeşitlendi uzun uzun yazarım ama söylediğim gibi detay verin

Yazacaz yazacaz sonra ya hocam o değil bu diyeceksiniz :-D
Kullanıcı avatarı
Temhem
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Temhem »

burakhi yazdı: 08 Eyl 2025, 11:16 Başlık ve açıklamaya verilecek cevap çok anladığım kadarı ile gelen cevaplar sizi tatmin etmeyecek :-D

Daha fazla detay verin şıklar ekleyin çeşitlendirin vb

Çoook eskiden msn zamanlarında bir forum yöneticidiydim. Goygoy müzik, klip ağırlıklı bir forumdu teknoloji ile ilgisi olmayan bir çok kişi takip ederdi :-D

Her dönemin isteklerine göre forumlar çeşitlendi uzun uzun yazarım ama söylediğim gibi detay verin

Yazacaz yazacaz sonra ya hocam o değil bu diyeceksiniz :-D
Hocam ama şimdilerde daha çok teknoloji ile alakalı bireyler kullanıyorum forumu oda bir kısmı.