Bunlar Nasıl İnsanlar Yahu...!?

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2773 kez

Bunlar Nasıl İnsanlar Yahu...!?

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhabalar

Bugün sabah yataktan çıldırarak uyandım.Konu üst kattakilerin insani olmayan hareketleri...

Gece saat sabah'a karşı 04:30'da yattım (sabah namazını bekledim , namazı kılıp yattık)

Bir de ben bu yukarıdaki işe yaramaz insanlık nasbini almamışlar yüzünden uykuya gidebilmek için "uyku hapı" kullanmaya başladım.

Gel gelelim , bu insanlıkla alakası olmayan varlıkların yaptıkları artık canıma tak dedi.

Sabah'a karşı 06:00 - 06:30 gibi, beni uyandırmak için duvara vurmalar, yere vurmalar mı dersiniz.Sonuç'ta uyandıramadılar ama bizde beyin derin uyku halinde bile kayıt tutuyor.Uyansam tepelerine bineceğim.

Neyse sabah uyanır uyanma tepelerine bindim.Ana-avrat-din-iman-yedi sülalerine saydırdım.Halbu ki ben böyle biri değilim.Ama insanı o hadde getiriyorlar

Bir de uykumun içinde bir ses bana " SENİ BENİM ELİMDEN, KILDIĞIN NAMAZLAR MI KUTARACAK" şeklinde tehditvari bir cümle duydum.Sabah kalktığım yukarıya yüksek senle aynen şöyle dedim: " ULAN KORKAK ÖDLEK HERİF, O SÖZLERİ AŞAĞIYA İNDİ DE KAPIMIN ÖNÜNDE YÜZÜME SÖYLESENE...., AMA DUR BEN SENİN İFADENİ ÇOK KÖTÜ ŞEKİLDE ALACAĞIM,BAKAYIM NASIL OLUYORMUŞ İNSANLARI ÖZEL YAŞAM ALANINDA RAHATSIZ ETMEK" Tık yok...

Ülke ekonomik ve sosyal olarak gün geçtikçe derin bir bulanıma doğru sürüklenmekte...İşte bu gibi istenmeyen durumlar da bunun yansıması.

Bakalım ne olacak...

Ben son sözümü söyledim.Aynen şöyle : "ÖLÜMDEN ÖTEYE YOL YOK...!!!"

Nelerle uğraşıyoruz ya....!!!

TRWE_2012
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

Re: Bunlar Nasıl İnsanlar Yahu...!?

Mesaj gönderen mehoaga »

TRWE_2012 Kardeşim aynı bendeki dert sendede var. Hakikaten rahmetli babamın dediği gibi onlar hayvansa sen insanca davranda utansınlar derdi ama biz kime söylüyorsak sanki duvarla konuşuyoruz. Geçenlerde 1. kattayım aşağıki demir kapı bir vurulduki yavaaaaaş be kardeşim dedim. Sonra otuduğu katın kapısınınıda aynı şiddette vurunca açmışım ağzımı artık ne dediysem kapıma geldiler ben guya kıza sözmüşüm birde üstüne üstlük kendim çıkıp demediğim söz için özür diledim (dileme amaçlı değil) sonra hani eşeğe çüş derken kullanılan bir söz var yaaa düübbbbbss dediğimi hatırlıyorum. Ya ben ağzımdan ne çıktığını bilmiyorsam ben nasıl yaşıyorum. Sözün özü insan görünümlü hayvanlarla insanca konuşmak yaramıyor. Sana da banada Allah kolaylık versin kardeşim.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

mehoaga yazdı: 12 May 2025, 18:04 TRWE_2012 Kardeşim aynı bendeki dert sendede var. Hakikaten rahmetli babamın dediği gibi onlar hayvansa sen insanca davranda utansınlar derdi ama biz kime söylüyorsak sanki duvarla konuşuyoruz. Geçenlerde 1. kattayım aşağıki demir kapı bir vurulduki yavaaaaaş be kardeşim dedim. Sonra otuduğu katın kapısınınıda aynı şiddette vurunca açmışım ağzımı artık ne dediysem kapıma geldiler ben guya kıza sözmüşüm birde üstüne üstlük kendim çıkıp demediğim söz için özür diledim (dileme amaçlı değil) sonra hani eşeğe çüş derken kullanılan bir söz var yaaa düübbbbbss dediğimi hatırlıyorum. Ya ben ağzımdan ne çıktığını bilmiyorsam ben nasıl yaşıyorum. Sözün özü insan görünümlü hayvanlarla insanca konuşmak yaramıyor. Sana da banada Allah kolaylık versin kardeşim.
Benim kapıma öyle gelecekler ha...!!! O biraz zor....!!!.Zaten burnumdan soluyorum tam 1-1,5 sene'dir. :x :x
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

TRWE_2012 yazdı: 12 May 2025, 18:10
mehoaga yazdı: 12 May 2025, 18:04 TRWE_2012 Kardeşim aynı bendeki dert sendede var. Hakikaten rahmetli babamın dediği gibi onlar hayvansa sen insanca davranda utansınlar derdi ama biz kime söylüyorsak sanki duvarla konuşuyoruz. Geçenlerde 1. kattayım aşağıki demir kapı bir vurulduki yavaaaaaş be kardeşim dedim. Sonra otuduğu katın kapısınınıda aynı şiddette vurunca açmışım ağzımı artık ne dediysem kapıma geldiler ben guya kıza sözmüşüm birde üstüne üstlük kendim çıkıp demediğim söz için özür diledim (dileme amaçlı değil) sonra hani eşeğe çüş derken kullanılan bir söz var yaaa düübbbbbss dediğimi hatırlıyorum. Ya ben ağzımdan ne çıktığını bilmiyorsam ben nasıl yaşıyorum. Sözün özü insan görünümlü hayvanlarla insanca konuşmak yaramıyor. Sana da banada Allah kolaylık versin kardeşim.
Benim kapıma öyle gelecekler ha...!!! O biraz zor....!!!.Zaten burnumdan soluyorum tam 1-1,5 sene'dir. :x :x

Anlatılacak o kadar söyleceğim şeyler varki buraya sığmaz. Bu konu tartışma götürür bir konu olduğundan kısa geçiyorum. İnsanın bam teline basıyorlar sonra sen sus. Onlar yapacağından geri kalmasınlar. Ooooh ne ala memleket.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

mehoaga yazdı: 12 May 2025, 18:18
TRWE_2012 yazdı: 12 May 2025, 18:10

Anlatılacak o kadar söyleceğim şeyler varki buraya sığmaz. Bu konu tartışma götürür bir konu olduğundan kısa geçiyorum. İnsanın bam teline basıyorlar sonra sen sus. Onlar yapacağından geri kalmasınlar. Ooooh ne ala memleket.
Şöyle yap.İnternetten ;

VAV Radyo
https://www.radyodinle.one/vav-radyo/ aç...Sesi'de yasal sınır %47'in altında tut..Kuran-ı Kerim dinlet yukarıdakilere...İnan çok işe yarıyor....Sesler aniden kesiliyor.Hakkın sesi geldi mi? batılının sesi kesilir.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

"Şöyle yap.İnternetten ;

VAV Radyo
https://www.radyodinle.one/vav-radyo/ aç...Sesi'de yasal sınır %47'in altında tut..Kuran-ı Kerim dinlet yukarıdakilere...İnan çok işe yarıyor....Sesler aniden kesiliyor.Hakkın sesi geldi mi? batılının sesi kesilir.

Abisi odamda tv var sesini duycak kadar açıyorum ama bu sefer yengen seeeeeesss diye bağırıyor. Kumanda aleti elimde ses yükseldimi kısıyorum ama kime ne anlatıyorsam. Yani (ev ahaline).
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 981 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Daha önce bahsettiğim köpek sorunu da bizde var maalesef sinir olarak epey yıprandık, belediyeye isimsiz şikayet ettik komşumuzla birlikte hala sorun devam ediyor. Köpek bahçede kronik olarak ramazan ayından beri aklına estikçe sabahın köründe ve geceleri havlıyor bazen de sabah akşam demeden kronik olarak sürekli havlıyor ve aşırı havladığı zaman köpeği dışarı salıyorlar havlamasın diye o durumda da köpek dışarıda başıboş sabahtan akşama kadar dolaşıyordu son bir gündür falan sanırım belediyeye şikayet işe yaradığından mıdır bilinmez artık fazla gezemiyor fakat havlamasından bıktık, bana da şans dileyin bu sorun çözülsün ki daha fazla sabrımız kalmadı ne yazık ki.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

Kayserilifatih yazdı: 12 May 2025, 19:35 Daha önce bahsettiğim köpek sorunu da bizde var maalesef sinir olarak epey yıprandık, belediyeye isimsiz şikayet ettik komşumuzla birlikte hala sorun devam ediyor. Köpek bahçede kronik olarak ramazan ayından beri aklına estikçe sabahın köründe ve geceleri havlıyor bazen de sabah akşam demeden kronik olarak sürekli havlıyor ve aşırı havladığı zaman köpeği dışarı salıyorlar havlamasın diye o durumda da köpek dışarıda başıboş sabahtan akşama kadar dolaşıyordu son bir gündür falan sanırım belediyeye şikayet işe yaradığından mıdır bilinmez artık fazla gezemiyor fakat havlamasından bıktık, bana da şans dileyin bu sorun çözülsün ki daha fazla sabrımız kalmadı ne yazık ki.
Şansın bol olsun kardeşim. inş çözülür.