İnternetten tanıştı 55 milyon liralık malından oldu

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21531 kez

İnternetten tanıştı 55 milyon liralık malından oldu

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 34 yaşındaki Fatma Kovan, 2019 yılında internette 45 yaşındaki A.K. ile tanıştı. Bir süre görüşen çift dini nikah kıymaya karar verdi. Ardından Fatma Kovan, A.K.'nin yaşadığı Mardin'in Derik Kayacık köyüne taşındı. Fatma Kovan, restoranını kapatıp kredi çekerek başladığı bu yeni hayatında, A.K.'nin "kadınlar çalışmaz" baskısıyla karşılaştı.

BEŞİK KERTMESİNİ DUYUNCA ÇILGINA DÖNDÜ

Çiftin Mardin'de dünyaya gelen kızı 1 yaşına geldiğinde, aile içinde beşik kertmesi yapılması gündeme geldi. Bu geleneğe karşı çıkan Fatma Kovan, A.K.'nin "ağzını kapatması" yönündeki tehditleri üzerine kızını alıp köyden kaçtı.

Resim

55 MİLYONLUK MAL VARLIĞI NASIL ELİNDEN ÇIKTI

FAtma Kovan'ın iddiasına göre, A.K. kendisine ait villayı vekalet yoluyla dayısına devretti. Kovan, Bodrum Mumcular'daki restoranı, Milas'taki arsası ve Denizli'den kalan mirasını kaybettiğini belirterek toplam 55 milyon liralık mal varlığından oldu.

HUKUK MÜCADELESİ VE UZAKLAŞTIRMA KARARI

Fatma Kovan, A.K. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı ve mal varlığını geri almak için dava açtı. Mahkemenin mallara tedbir koyduğunu söyleyen Fatma Kovan, "Adalete güveniyorum. Belgelerle mücadeleme devam edeceğim" açıklamasını yaptı.

DÖNECEĞİ İÇİN MALLARI KORUMAYA ALDIM

A.K. ise Fatma Kovan'ın "hırsızlık" iddialarını reddederek, "Kucağında çocukla döneceği için malları koruma altına aldım" savunmasını yaptı. Ancak Fatma Kovan, bu açıklamayı "baskı ve tehdit" olarak nitelendirdi.

Kaynaklar :
https://www.nefes.com.tr/aski-icin-bodr ... irdi-29274
https://duckduckgo.com/?q=internetten+t ... ntp&ia=web
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 980 kez

Re: İnternetten tanıştı 55 milyon liralık malından oldu

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Tutucu olan, zorbalık yapan saygısız, özgüvensiz olan ve bunu erkeklik sanan tutucu zihniyetin eserlerinde bundan başkası beklenemezdi.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2768 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Bu kadın milleti harbin'den "SALAK"...!!! ve çok rahat "KANDIRILABİLİYORMUŞ"
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1

Duygusal olan insanların çok fazla sevdikleri zaman ve aile kurmaya genç yaşlardan itibaren meyilli olduklarında kandırılmaya daha meyilli olabiliyorlar fakat bu her zaman onların salak oldukları anlamına gelmeyebilir.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

Mesaj gönderen mehoaga »

Forumdaşlar bunun tersi benim başıma geldi. İlk evlendiğim kız diye aldığım kadın çıkması bir yana vebali günahı boynuna iftira çamur atmıyorum. Sadece yaşadığım olayı anlatıyorum. Zaten afedresiniz bin tane domatesin içinde 1 tanesi çürükmüş oda ban denk geldi. Evde ne kadar eşya varsa hepsini alıp götürmüş. Rahmetli babam 1 atımlık barutum var onuda sana yaptım derdi ama şerefsiz karı benimle mal mülk için nikah kıymış. Benim olayın şokunu üzerimden atamadığım için 45 gün sonra boşanma davası açtım. Birde bana utanmadan o zamanların fiyatıyla 145.000. tl lik ziynet davası açtı. Kurtuldum kurtuldum ama benim üzerimde bıraktığı depresyon yüzünden psikiyatri doktorundan tedavi görmek zorunda kaldım. Kardeşlerim kimin ne olduğu alnında yazmıyor. Bana arkadaşlarımın dediği gibi "alınyazısı" veya "kader" diyeceğiz. Zor zor zorki ne zor dostlar onu sadece yaşayan biliyor. Rabbim bizleri böyle kötülüklerden fenalıktan zorbalıklardan korusun inş. Amin.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1

Allah kolaylık versin abi zor biliyorum. Bazen antidepresan ilaçlar sorunu tamamen çözmese bile belli bir zaman aşırı düşünmeyi yavaşlatarak sorunla daha aktif şekilde uğraşarak çözüp kurtulmaya sebep olabiliyor.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10626 kez

Mesaj gönderen burak35 »

55 milyon parayı nerden bulmuş o kadın oha beee....
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2768 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

burak35 yazdı: 21 Nis 2025, 01:08 55 milyon parayı nerden bulmuş o kadın oha beee....
Anasından,babasından veya atasından zengindir.Veya birinci koca'yı (yaşlı bir erkek) toprağa gömmüştür.Adamın mirası kadına kalmıştır.Ama şu gerçek ki malında "HARAM" varmış ki birikimini bir "ÇAKAL'la kaptırmış durumda....!
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21531 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Evet miras olarak kalmış diye yazıyordu haberin ayrıntılarında.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10626 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Bi bize kalmadı zaten miras. :)