Eğer yüksek seviyeli internet ağınız varsa, bilgisayarınızı mobil TV'ye çevirebilirsiniz.

https://tv.kolaytv.org/
İyi Eğlenceler

Gerçekten şaşırdım.Daha dün site'den belgesel izlemiştim (çatpat internet ağı ile), o zaman site'de bir sorun var galiba....

Eğer hergün sinema izlemek istiyorsan, Güney Kore Televizyonu (Türkçe versiyonu) TLC TV'nin her gün (hafta sonu hariç-hafta içi) saat 19:30'da ayrı bir sinema flimi (yabancı) yayınlıyor.burak35 yazdı: 01 Şub 2025, 15:14 Tv dada izlenecek pek birşey yok. Eskiden kanallar güzel filmler koyardı. Şimdi saçma sapan diziler doluşmuş. kimin eli kimin cebinde belli değil.

Valla sana da birşey beğendiremiyoruz.Aynı "Şirinler'deki" , "adı Huysuz olan şirine" benziyorsun...!!!burak35 yazdı: 02 Şub 2025, 15:27 Kore asya işim olmaz. Hintli işim olmaz. Beyaz tv kanal7 bunlarıda sevmem. Bi sürü kanal sildim tv den.

Satamadığına sevindim....!!!root@localhost yazdı: 02 Şub 2025, 23:06 Lenovo laptopu uzun süre sonra açtım.
İyi haber nete jet hızıyla giriyor.
Kötü haber SSD sağlık 97 olmuş.
Halbuki 2 haftadır açmıyordum :D
Hp masaüstüne iyi alışmıştım ama bu gidişle laptopu çantasından çıkaracağım. Satamadım da![]()