Intel’in sonu nokia gibi olur mu?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19103 kez
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 861 kez
Re: Intel’in sonu nokia gibi olur mu?
İntelin de sonunda Nokia gibi batmasının muhtemel olduğunu düşünüyorum. Amd ve Nvidia daha güçlüler.
- TRWE_2012
- Exabyte4

- Teşekkür etti: 2429 kez
Olur, hemde çok güzel olur...
Teknoloji de geride kalırsan yok olmaya mahkumsun demektir.
Teknoloji de geride kalırsan yok olmaya mahkumsun demektir.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Zannetmiyorum. İntelle nokia yı aynı kefeye koymam. Nokianın en büyük hatası hintlilerin eline geçen microsoftun kayığına binmek oldu.
Sonrada kendi telefonlarında windows 8 yada 8.1 mobil sürüm koydular. Bir süre update de verdiler. Bir süre sonrada sorunlar baş gösterdi.
Mesela bende önce update gelmez oldu. Ki zaten bi kere gelmişti ve yapmıştım. Sonrada bazı hizmetler desteklerini sona erdirdi.
Mesela önce facebook uygulaması çalışmaz oldu. Sonrada messenger uygulaması çalışmaz oldu. İşte burada nokia büyük hata yaptı bence.
Zaten microsoftun hintlilerin ipiyle kuyuya inilmez hiçbir zaman.
Sonrada kendi telefonlarında windows 8 yada 8.1 mobil sürüm koydular. Bir süre update de verdiler. Bir süre sonrada sorunlar baş gösterdi.
Mesela bende önce update gelmez oldu. Ki zaten bi kere gelmişti ve yapmıştım. Sonrada bazı hizmetler desteklerini sona erdirdi.
Mesela önce facebook uygulaması çalışmaz oldu. Sonrada messenger uygulaması çalışmaz oldu. İşte burada nokia büyük hata yaptı bence.
Zaten microsoftun hintlilerin ipiyle kuyuya inilmez hiçbir zaman.