Eşzamanlılık Sırları: Aradığınız Şey Sizi Arıyor | Carl Gustav Jung

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21619 kez

Eşzamanlılık Sırları: Aradığınız Şey Sizi Arıyor | Carl Gustav Jung

Mesaj gönderen velociraptor »

Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 981 kez

Re: Eşzamanlılık Sırları: Aradığınız Şey Sizi Arıyor | Carl Gustav Jung

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Tesadüfe ve telepatiye inanmam ama karma yasasına inanırım. Karma yasasına göre her şeyin bir sebebi vardır ve tesadüfte tesadüf yoktur der
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10635 kez

Re: Eşzamanlılık Sırları: Aradığınız Şey Sizi Arıyor | Carl Gustav Jung

Mesaj gönderen burak35 »

Yıllar önce yaşadığım bir olayı anlatmak isterim kısaca. 15 sene önce falandı. İzmirdeydim. Rahmetli dedemin babaannemin evinde kalıyordum.
O sıralar babaannem hayattaydı. Tam o sıralarda askere gidecektim. İşte eve gelenler gidenler oluyor. Amcamlar halamlar akrabalar falan.
Neyse birgün bir rüya gördüm. Rüyamda mavi beyaz yazılı bir tabela vardı. Tabelada "Uluborlu" yazıyordu. Sabah oldu uyandım.
Babaannem eski toprak tabi. Rahmetli farketti sanırım bende bir gariplik olduğunu. Sonra bana seslendi. Oğlum neyin var senin dedi.
Birşey yok babaanne dedim. O da oğlum yüzün bi acayip. Kötü bi rüyamı gördün sen dedi. Sonrada o sırada küçük amcam geldi.
Kendisi beni çok sever iyi anlaşırız. Neyse dayanamadım. Bende amcama ve babaanneme olayı anlattım.
Rüyamda uluborlu yazan bi tabela gördüm dedim. Hayatım boyunca böyle bir yer hiç duymadım dedim. Amcamda babaannemde şaşırdı tabi.
Askere gideceksin ya, Acaba O yüzden mi böyle bir rüya gördün dediler. Bende anlam veremedim tabi.
Neyse bende birgün bağlı olduğum askerlik şubesine gidip almam gereken evrağı aldım. Tabi içimde biraz korku birazda merak vardı.
Evrağa baktığımda gidecek olduğum birliğin ıspartada olduğunu gördüm. Sonrada amcama babaanneme akrabalara falan olayı anlattım.
Onlarda biraz şaşırdılar tabi. Kalbin temiz hissetmişsin nereye gideceğini dediler. Çok garipti. Daha önce buna benzer bir olay hiç yaşamamıştım.

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön