vista inspirat 2

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

vista inspirat 2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

arkadaslar bilgisyarıma tema olarak vista inspirat 2 temasını yükledim.crystalxp nin sitesinden indirip.kurdum,cok güsel oldu.fakat i sorun war.opera tarayıcımın bütün yazı karakterleri görünümü hep degisti.opera temalarından bikac tane indirip uyguladım operaya bi degisim olmadı.silip tekrar kurdum bise degismedi.görünüm cok kötü oldu.görünüm düzgün olsa bile yazı tipi cok kötü.ayarlardan yazı tipini microsft sans serif i isaretlesem bile aynı.naapcam bilmiorum.yardıma ihtiyacım var.yardım edin arkadaslar...
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte1
Megabyte1

Re: vista inspirat 2

Mesaj gönderen ultrailker »

dnzbzkn yazdı:arkadaslar bilgisyarıma tema olarak vista inspirat 2 temasını yükledim.crystalxp nin sitesinden indirip.kurdum,cok güsel oldu.fakat i sorun war.opera tarayıcımın bütün yazı karakterleri görünümü hep degisti.opera temalarından bikac tane indirip uyguladım operaya bi degisim olmadı.silip tekrar kurdum bise degismedi.görünüm cok kötü oldu.görünüm düzgün olsa bile yazı tipi cok kötü.ayarlardan yazı tipini microsft sans serif i isaretlesem bile aynı.naapcam bilmiorum.yardıma ihtiyacım var.yardım edin arkadaslar...
temayı kaldırmaktan baska herseyi denemissiniz zaten :)