vista inspirat 2
- dnzbzkn
- Megabyte2

vista inspirat 2
arkadaslar bilgisyarıma tema olarak vista inspirat 2 temasını yükledim.crystalxp nin sitesinden indirip.kurdum,cok güsel oldu.fakat i sorun war.opera tarayıcımın bütün yazı karakterleri görünümü hep degisti.opera temalarından bikac tane indirip uyguladım operaya bi degisim olmadı.silip tekrar kurdum bise degismedi.görünüm cok kötü oldu.görünüm düzgün olsa bile yazı tipi cok kötü.ayarlardan yazı tipini microsft sans serif i isaretlesem bile aynı.naapcam bilmiorum.yardıma ihtiyacım var.yardım edin arkadaslar...
- ultrailker
- Megabyte1

Re: vista inspirat 2
temayı kaldırmaktan baska herseyi denemissiniz zaten :)dnzbzkn yazdı:arkadaslar bilgisyarıma tema olarak vista inspirat 2 temasını yükledim.crystalxp nin sitesinden indirip.kurdum,cok güsel oldu.fakat i sorun war.opera tarayıcımın bütün yazı karakterleri görünümü hep degisti.opera temalarından bikac tane indirip uyguladım operaya bi degisim olmadı.silip tekrar kurdum bise degismedi.görünüm cok kötü oldu.görünüm düzgün olsa bile yazı tipi cok kötü.ayarlardan yazı tipini microsft sans serif i isaretlesem bile aynı.naapcam bilmiorum.yardıma ihtiyacım var.yardım edin arkadaslar...