reg keydına kısayoldan ulaşmak

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

reg keydına kısayoldan ulaşmak

Mesaj gönderen mehoaga »

Saygıdeğer hocam Tarkan bey yine size işim düştü.
Nedir o sormak istediğim şey hani bazen regeditte işimiz olduğunuzda verilen reg kaydına kısa yoldan ulaşmak için derken bu arada sordum.net sayfanızdan bunlarla ilgili paylaşımlarınıza baktım inceledimde kararsız kaldım. Hani aferdersiniz kafam fena gidik. okuyorumda tam anlamaya çalışırken herhangi bir şey oluyor misal dikkatim dağılıyor. Hani buda ammada kalın kafalı demezseniz şayet :? Sizin öneriniz neyse bende o yolu izleyeceğim.

2'. ricam valla bu yandex te dosya paylaşımınıda kafam basmadı. Paylaşımı nasıl yapacağım diyelimki onu yaptık onun paylaşımını burda nasıl yapacağım.

3. ricam kendi yaptığım yani burda sizden aldığım yardım sayfalarını 1 klasörde toplayın demiştiniz ama onuda beceremedim. Tarayıcıya kısa yol eklemek adına yani.
Bunları bana madde madde açıklayabirmisiniz.

Gerçekten hepinizden çok çok özür diliyorum. sizleride bu konuda habire rahatsız ediyorum. Nolur beni mazur görün.
Allah kimseye benim başıma gelen (beyin kanaması) hastalığı vermesin inanın öyle bir zorki anlatamam anlatsamda sayfalara sığmaz.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 861 kez

Re: reg keydına kısayoldan ulaşmak

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Regedit'e Kısa Yoldan Ulaşma:

Windows tuşu + R tuşlarına basarak "Çalıştır" penceresini aç.
"regedit" yaz ve Enter tuşuna bas. Bu, kayıt defterini açacaktır.

Belirli bir kayıt yoluna hızlıca gitmek için, kayıt defterinde sağ üst köşedeki arama çubuğunu kullanabilirsin. İlgili anahtarı veya değeri aratabilirsin.

Yandex'te Dosya Paylaşımı:

Yandex Disk'e git ve paylaşmak istediğin dosyayı yükle. Dosyayı sağ tıkla ve "Paylaş" seçeneğini seç.

Açılan pencerede, "Bağlantıyı kopyala" seçeneğini kullanarak paylaşım bağlantısını kopyala. Bu bağlantıyı istediğin yere yapıştırarak paylaşabilirsin.

Tarayıcıya Kısa Yol Eklemek:

Tarayıcıda sık kullandığın sayfaları aç. Sayfanın sağ üst köşesindeki üç nokta veya üç çizgi simgesine tıkla (tarayıcıya göre değişir).

"Yer imleri" veya "Kısayollar" seçeneğini bul ve "Yeni yer imi ekle" veya "Kısayol ekle" seçeneğini seç.

İlgili sayfanın adını ve URL'sini girip ardından kaydet.

Tüm yer imlerini bir klasörde toplamak için, "Yer imleri yöneticisi"ni açarak yeni bir klasör oluşturabilir ve yer imlerini bu klasöre taşıyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

Mesaj gönderen mehoaga »

Kayserilifatih kardeşim yanıtın için çok sağolda benim istediğim o değildi onu bende biliyorum. Ben şöyle diyorum bana verilen reg kaydıyla birlikte misal" HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Control Class " bunu seçtikten sonra regeditte bununla ilgili yerde açılsın demek istemiştim. Yinede yardımcı olduğun için teşekkürler. :arrow:
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 861 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Dogru anladıysam elindeki bir reg kaydına zıplamak istiyorsun. Istediğin reg kaydına atlamak için sordum'a ait reg jumper uygulaması var. O uygulamadan da istediğin reg kaydını oradaki butona girip, istediğin reg ayarına zıplayabilirsin.

https://www.sordum.net/14266/registry-k ... ara-zipla/
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19101 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Aynen bende Registry Key jumper kullanıyorum.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10105 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Reg kaydına kısayoldan ulaşmak için reg jumper iş görür.

Yandex hesabı açamadıysanız. Başka hizmet kullanın mesela mediafire. Çünkü ben geçen gün yandex disk kullanmak istedim.
Ve benden telefon onayı istedi. Ve bende telefonum olmadığı için uğraşmadım. Telefon onayı istemediği için mediafire öneriyorum.

Tarayıcıda linkleri bi kısayola doldurmak için Chromium tabanlı tarayıcı iş görür.
Mesela bu sayfayı tarayıcıya eklemek için sağ üstten yıldıza bastım. Küçük bi yatay kutu çıktı.
Tarayıcının sağ üst kısmında tüm yer işaretleri diye bi klasör oluştu. Tarayıcı olarak srware iron kullanıyorum. Sürüm 122 portable. Buda Ss.
Hatta ekran görüntüsünde imlecle gösteriyorum.
Resim