Hepinize Allah'ın selamını vererek başlıyorum.
Gelelim soruna , şimdi 3 gün önce bir laptop aldım "Hepsiburada" sitesinden aldığım bilgisayarın özellileride şöyle "Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 Intel Core i3 1215U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" ürün geldi bataryası boşmuş doldurdum sonra bios una girdim f2 tuşuyla. Herneyse boot ekranında "boot menu" diye bir yer çıkmıyor. aç kapa derken lenovo ürün danışmanını aradım neymiş flash bellekte sorun olacağını söyledi. Peki benim eski asus bilgisayarda usb ler görüyorda oluyorda neden bunda olmuyor. Neyse bana win11 kurmamı söyledi ; söylededide ne alaka yeni gelen laptopta her iki tarafında usb var. Bende 2 flash disk birinde win 10 diğerinde win8 yüklü ve eski makinada hem görüyor hemde çalışıyor sorunsuzca.
Herneyse baktım olmadı hepsiburada müşteri temsilcisini aradım ürünü geri alalım bakalım inceleyelim olmazsa para iadeniz yapılır dediler. İyi güzel ürünü geri gönderdim para iadeside oldu. Bende başka bir model olanı almaya karar verdim.
"Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 Intel Core i3 1215U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" bunu aldım ürün geldi açtım batarya boş tabi hemen şarj ettim neyse flash bellekleri taktım bunda da aynı sorun var. Usb ler hiç bir şekilde flah belleği görmüyor. Hem sol taraftaki usb hemde sağ taraftaki usb. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

bilgisayar açıldığında aşağıdaki ekran geliyor.