XP yi Format için acil yardım
XP yi Format için acil yardım
Selam sevgili arkadaslar XP Prof- kullanıyorum virüsten dolayı Format atmam gerekiyor ama format atacagım zaman Klavyenin enter tusu devre dısı neden olabilir veyahutta onun görevini baska bir tus yapıyormu mesela orda diyor herhangi bir tusa basın diye ama olmuyor yardımınızı bekliyorum saygılar. 

- mavigece
- Megabyte1
- İletişim:
Re: XP yi Format için acil yardım
arkdasım senin klavyen USB çıkıslıysa sorn olur.seheryeli yazdı:Selam sevgili arkadaslar XP Prof- kullanıyorum virüsten dolayı Format atmam gerekiyor ama format atacagım zaman Klavyenin enter tusu devre dısı neden olabilir veyahutta onun görevini baska bir tus yapıyormu mesela orda diyor herhangi bir tusa basın diye ama olmuyor yardımınızı bekliyorum saygılar.
biostan USB etkinlestirmen gerekecek. yada ps2 girisli bir klavye ile sorununu çözebilirsin.
sölede bir çözüm önerebilirim.
biostan sadece CD_romu birinci okunacak yere getir.
digerlerini disable yap. osaman kendiliginden dosyalar yüklenmeye baslayacaktır..
yada birdiger çözüm XP cd'sini tak cd rom 'a ve setup dosyasına çift tıkla ve yüklemeye basla

XP ye format
Kardes zaten XP CD si Cd romda onunla format yapmaya çalısıyorum format atmadan üzerine yüklemek istemiyorum
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12649 kez