Türkiyeden gidip Rusya için savaşanlar
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19127 kez
Türkiyeden gidip Rusya için savaşanlar
Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Rus haber ajansı RIA Novosti, yayınladığı bir videoda Rus ordusunda savaşan Türklerin görüntülerine yer verdi. Cepheden açıklama yapan bir Türk, "Bugün Türkiye'de Suriye'de ne oluyorsa aynısı Rusya'da oluyor. Bu savaşı Rusya kazanacak" dedi. Bizi çok iyi karşıladılar, birçok arkadaşım da buraya gelmek istiyor, vize problemlerinden dolayı gelemiyorlar”
Kaynak:
https://www.odatv4.com/guncel/rus-ordus ... lar-269332
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Re: Türkiyeden gidip Rusya için savaşanlar
Merak edipte sormak isterim; Neden? Yani ukrayna nın bir suçu günahı mı var? Sadece merak ediyorum.
Mesela Ukrayna rusya yamı saldırdı daha önce? Putin mesela neden çıkıp anlatmıyor amaçlarının ne olduğunu?
Buarada rusya ya yada ukrayna ya sempatim yok tabi. Sadece Vicdanen "Merak" ediyorum "Neden" diye.
Çünkü kış kıyamet, Havalar soğuk gidiyor, insanlar ölüyor Ve kimsenin ölmesini asla istemem...
Mesela Ukrayna rusya yamı saldırdı daha önce? Putin mesela neden çıkıp anlatmıyor amaçlarının ne olduğunu?
Buarada rusya ya yada ukrayna ya sempatim yok tabi. Sadece Vicdanen "Merak" ediyorum "Neden" diye.
Çünkü kış kıyamet, Havalar soğuk gidiyor, insanlar ölüyor Ve kimsenin ölmesini asla istemem...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19127 kez
Amerika bunları birbirine düşürdü Ruslar - Rusları öldürüyor 
- TRWE_2012
- Exabyte4

- Teşekkür etti: 2432 kez
Hangi akıl fukarasıdır bunlar
100 yıl önce aynı Rusya, Osmanlıdan Balkanları,Kafkasları ve Boğazları alabilmenin planlarını yapıyordu....
Salak bunlar
100 yıl önce aynı Rusya, Osmanlıdan Balkanları,Kafkasları ve Boğazları alabilmenin planlarını yapıyordu....
Salak bunlar
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Savaşların kazananı yoktur die bir söz görmüştüm nette bu geldi aklıma. Umarım biter birgün.