Kullanmakta olduğum yeni donanımın 1TB'lık Segate marka diskin "RE-MAP" (yeniden haritalama) test sonuçları

Merak etme...O garip sesler'den bende geliyor...(mekanik disk'ten)burak35 yazdı: 13 Oca 2023, 16:32 Seagate diskte bir sorun sıkıntı görünmüyor umarım uzun yıllar kullanırsın. Benim Samsung Hdd 49881 Saatte şuan.
Ah keşke bütçe ayarlayabilsemde değiştirebilsem şu Samsung Hdd yi arada garip garip sesler geliyor.

Kod: Tümünü seç
defrag F : /U /V //O /G
Benim Seagate HDD bozulmuştu önce garip sesler ve sıkıntılar, sonra ise kullanılamaz bir HDD.burak35 yazdı: 13 Oca 2023, 16:32 Seagate diskte bir sorun sıkıntı görünmüyor umarım uzun yıllar kullanırsın. Benim Samsung Hdd 49881 Saatte şuan.
Ah keşke bütçe ayarlayabilsemde değiştirebilsem şu Samsung Hdd yi arada garip garip sesler geliyor.

Doğrudur inanırım. Genelde Seagate disklerin dayanıksız ve sık bozulan diskler olduğunu okumuştum nette.TEST yazdı: 15 Oca 2023, 16:09Benim Seagate HDD bozulmuştu önce garip sesler ve sıkıntılar, sonra ise kullanılamaz bir HDD.burak35 yazdı: 13 Oca 2023, 16:32 Seagate diskte bir sorun sıkıntı görünmüyor umarım uzun yıllar kullanırsın. Benim Samsung Hdd 49881 Saatte şuan.