Dört Adımda Yasal Lisanslı (1 Yıllık) Oyun Kaydedici Yazılım Kurma

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2777 kez

Dört Adımda Yasal Lisanslı (1 Yıllık) Oyun Kaydedici Yazılım Kurma

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhabalar

ÖnSöz

Windows 11 ve yeni sistem'e geçeli, alanında iyi bir ekran kaydedici yazılım aramakta idim ki, aradığımı Almanya-Giveway Sitesinde buldum.(Almancan varmı? diye sorarsanız yok derim ama Vivaldi Oxfort Dil Tercüman sağ olsun, benim yerime çeviri yapıyor. :-D )

Şimdi adımları tek tek anlatalım'da herkes yararlansın bu 154 günlük yasal haktan (154günlük bir sayaç var, bu 154 günde bir lisans aldın aldın , almadın yaya ve baka kaldın demektir.)

ADIMLAR

1.Doğru'dan

Kod: Tümünü seç

https://www.aiseesoft.de/tutorial/valorant-gameplay-aufnehmen/?AFFILIATE=136952&__c=1
web sitesine gidin aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi yapın (ne görüyorsan o mantığı)

Resim
Not: Yukarıdaki ekran görüntüsü eşsiz VİVALDİ tarayıcının bir güzelliği..%98.99 doğru çeviri performansı var...41 kere maşallah.....!!!

2.Yukarıdaki ekran görüntüsündeki işlemleri tamamladığınız da hemen e-postanıza (e-mailinize) bir aktivasyon anahtarı gönderilecek ve bu durum aşağıdaki gibi kullanıcıya bildirilecek

Resim

Sayi "Ücretsiz yıllık lisans" nedir? Cevabı aşağıda....!!!

Resim

3.Şimdi yazılımı aşağıdaki direkt resmi bağlantıdan indirin.İndirilen setup.exe dosyasının kendisi değil, online yükleyicisi...

Aiseesoft Screen Recorder v2.6.8 Link :

Kod: Tümünü seç

https://www.aiseesoft.com/downloads/screen-recorder.exe
İndirdiğiniz dosyanın, özellik kısıtlamasını , özelliklerden kaldırın...Ve yönetici modunda önce indirmeyi ve sonra kurulumu başlatın.

Resim

Kurulum Ekranı Animasyon (gif) : Resim

Benim sistem yazılımı kurmak tam 3,5 saatimi aldı.Düşünün 94 MB veri 3,5 saatte iniyor.O kadar yavaş bir cep netim var.Kaplumbağ bile benden hızlıdır herhalde....

4.Yazılımı açın ve e-posta ile anahtarınızı, e-posta hesabı ile birlikte girin, ve gönderin geliştiricisine...

SONUÇ :

Resim

NOT:

Soru :

Eeee....!!! İndirilen dosya nerede ve bunu tekrar kurulum için arşivime atabilir miyim?

Cevap :

Evet,aşağıdaki ekran görüntüsüne bakın.

Resim

Oradaki herşeyi ile birlikte arşivleyin , tekrar kurarken de olduğu gibi çıkartıp kurun ve kurulumdan sonra dizinini silin.(arşivden çıkardığınız)

İşlem tamamdır güle güle güzel günlerde iyi işlerde özgürce kullanın....
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2777 kez

Re: Dört Adımda Yasal Lisanslı (1 Yıllık) Oyun Kaydedici Yazılım Kurma

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Bu yukarıda anlatılan ekran kaydedici yazılım hakkında ekran alıntıları:

Resim

Yazılımla , 1 dk'lık video çekiminden sonra , yazılımın kendi bünyesindeki media player + video editör karışımı birleşeni ile video üzerinde işlemler yapmak mümkün.

Resim

Düzenleme araçları sağ bölümde , gruplandırılmış şekilde bulunmakta

Resim

Mesela Video Compresor (Video Sıkıştırıcı) ile video'nun dosya boyutu, kalitesi bozulmadan azaltılabilir.Böyle Youtube gibi video yükleme servislerine "video yükleme zamanı" düşürülmüş olur.

Resim

Yalnız Çıktı Klasörü yolunu SSD 'den HDD 'ye almakta fayda var.Mavi çerçeve içindekileri inceleyerek ne kadar kaliteli bir video çekimleri yapabileceğinizi kendinizde anlayabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10637 kez

Re: Dört Adımda Yasal Lisanslı (1 Yıllık) Oyun Kaydedici Yazılım Kurma

Mesaj gönderen burak35 »

Oyun oynayanların baya işine yarar.