biraz önce Vopt programını açtım ve böyle bir şeyle karşılaştım, daha önce de vopt'tan ssdye bakmıştım ama böylesini ilk defa görüyorum

Geçmiş olsun (sakın dalga geçme = alaya aldığımı = tiye aldığımı sanma), gerçekten geçmiş olsun...Bu nasıl bir görüntü böyle....!!!esatiz yazdı: 25 Ara 2022, 14:50
biraz önce Vopt programını açtım ve böyle bir şeyle karşılaştım, daha önce de vopt'tan ssdye bakmıştım ama böylesini ilk defa görüyorum![]()
![]()
![]()
![]()

Aynen , uzak çok uzak durun bundan,SSD katili...velociraptor yazdı: 27 Ara 2022, 17:17 demek aşağıdaki ile sorun yaşadın :
https://www.henrypp.org/product/memreduct

Haklısın zaten pc yakasını bırakacağım.Zaten şöyle bir söz vardır.root@localhost yazdı: 27 Ara 2022, 18:42 Çok ilginç, nasıl bir işlem yaptı ki ssd yi yiyecek![]()
Bir şey demek istiyorum fakat çekiniyorum, çok dikkat ile disk sağlığı üzerine düştüğün ve birleştirme vb. işlemler ile sanki biraz yoruyorsun gibi abi .
Senin o pc yi hiç bir şey bilmeyen biri, bir çocuk bile herhangi bir temizlik vb yapmadan 1-2 senede yavaşlatamaz![]()
Yani sözüm o ki boşver çok defrag filan yapma , zaten hızlı uçak
Sakılınan göze, çöp batarmış....

Aynen, bazen çok bilmek bile adamın başını derde sokar yada içinden çıkılmaz sorunların içine atar...root@localhost yazdı: 27 Ara 2022, 19:14 Doğru abi bir görsen cevremde ne pcler var arkadaşların hatırlarım omurlerinde bir kere defrag yapmazlar , disk temizlemezler yillardir format bile atmazlar.
Azıcık normal user olmalı.

Yazma TB Değerine ve sıcaklık artışına dikkat..!!!esatiz yazdı: 27 Ara 2022, 21:02 arkadaşlar ssd'de bir sorun yok, her şey normal çalışıyor... o küçük çapraz blokları kontrol ettiğimde içlerinde birkaç MB'lık şeyler olduğunu gördüm, belki vopt ile defrag ederim hem herkesin içi rahat eder![]()