heheheheh biliyorum bunu hatırlarsanız uzun süredir xp için olanı var xpy adında gereksiz özellikleri güvenlik çaıklarını tek tık ile regeditten siliyor
otomatik update özelligi mevcutmu acaba bide engellenen dosyalarda anladıgım kadarıyla media player felan diyo onların sadece microsoftla olan baglantılarını engeliyor dimi. çalısmalarında bi aksaklık yaratmıyo? paylasım için tesekkürler
detaylı hangilerini isaretlememiz anlatılırsa biz acemiler için faydalı olabilirdi vista için olanıda mesela eger mümkünse ben yaptım format attım herhalde hata yaptım
yedekte almadım almam lazımdı ama yaparım sandım yabancı dilde yok mümkünse detaylı anlatım hangilerini isaretleyelim resimli olursa çok makbule geçer hani
iste sorun orada istedigimizi silmek mesela siz ne tavsiyede bulunursuz yazın yapalım mümkünse o kadar bilemedigimden uzmanların tavsiyesi çok mühim anlatabilmisimdir umarım bu sefer
benim anlatamadigimi üstteki resim gayet net anlatiyor , hicbir ayar ile ugrasmayin 1 ile gösterilen yere tiklayin 2. ile gösterilen ayari secin hepsi o , cünkü custom ayarlardan extradan birseyleri kapatmak vs. gereksiz