Eski Dosyalari Sikistir....
- kutsisungur
- Byte1

Eski Dosyalari Sikistir....
Disk temizleme isleminde karsimiza cikan.. eski dosyalari sikistir secenegi ne ise yarar.. bunlar bende 850 - 900 mb gibi boyutta.. bunlari silmek mümkünmü.. silmenin zarari vardmi.. tesekkürler..
- ultrailker
- Megabyte1

Re: Eski Dosyalari Sikistir....
internetteki geçici dosyalar ve pcde yaptıgınız tüm islemler için birikmis gereksiz dosyaları silmeniz dahilinde hiçbir zarar olmaz. tabi bunu disk temizleme islemini hangi programla yaptıgınıza baglı.kutsisungur yazdı:Disk temizleme isleminde karsimiza cikan.. eski dosyalari sikistir secenegi ne ise yarar.. bunlar bende 850 - 900 mb gibi boyutta.. bunlari silmek mümkünmü.. silmenin zarari vardmi.. tesekkürler..
Windows Disk Temizleme Aracı
veya
Ccleaner programlarını garanti edebilirim:
viewtopic.php?p=73112#73112
- kutsisungur
- Byte1

İlginize tesekkür...
bahsettiginiz programı zaten kullanıyorum...
anlatmak istedigim sorun bu degil.
disk temizleme kısmındaki ESKİ DOSYALARI SIKISTIR SECENEGİ.. NE YAPARSAM YAPAYIM BU HEP AYNI ORANDA KALIYOR VEYA BÜYÜYOR..[/img][/url]
disk temizleme kısmındaki ESKİ DOSYALARI SIKISTIR SECENEGİ.. NE YAPARSAM YAPAYIM BU HEP AYNI ORANDA KALIYOR VEYA BÜYÜYOR..[/img][/url]
- ultrailker
- Megabyte1

Re: İlginize tesekkür...
bir zararı olacagını sanmıyorum asagıdaki resimdeki yerde çok iyi bir sekilde açıklamıs bunu zaten. aynı oranda kalmasıda normal sanırım sıkıstırılcak dosya boyutunu gösteriyor.kutsisungur yazdı:bahsettiginiz programı zaten kullanıyorum...

- bambucya77
- Kilobyte2

- kutsisungur
- Byte1

- ultrailker
- Megabyte1

geçici dosyaları silmicek zaten sıkıstırcak mesela senin bir mp3 dosyası var uzun zamandır o dosyayı ellemedin o dosyayı sıkıstırır ve rengi mavi olur. böyle mavi renkte doyalar varsa demek ki sıkıstırmıs demektir.kutsisungur yazdı:silinmesi gerekte, ne yazikki silinmiyor.. varsa bir yolu bilgilendirirseniz sevinirim.. isaretleyip temizle diyorum hepsi temizleniyor ama gecici dosyalari sikistir temizlenmiyor..