Arkadaşlar saat 21 gibi bir görüşme yapıcam. O görüşmeyi kayıt etmem gerekiyor. Android telefon kullanıyorum, 6.0 sürümüm.
Güvenilir bir ses kayıt uygulamısı var mı sıkıntısız kullanabileceğim.?
Telefon Ses Kayıt
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Telefon Ses Kayıt
Maalesef bildiğim yok.
Görüşme kaydedici diye aratarak çok yıldız, az olumsuz yorum alanlardan deneyebilirsin.
Senin için kontrol ettiğimde tüm yazılımların altına bizimkiler "izinlerin sorumluluğu hakkında" yazı yazmış. Uygulamanızın istediği izinleri onaylamıyorum yasal sorumluluk size aittir yazmışlar. Yani eğer bu işi yapmak istiyorsan, yazılımın rehber başta olmak üzere birçok şeye erişmesine izin vermen gerekiyor. Bir kullanımlık ise sorun olmaz, işin biter bitmez kaldırmanı öneririm. Ancak devamlı telefonunda tutma bence.
Görüşme kaydedici diye aratarak çok yıldız, az olumsuz yorum alanlardan deneyebilirsin.
Senin için kontrol ettiğimde tüm yazılımların altına bizimkiler "izinlerin sorumluluğu hakkında" yazı yazmış. Uygulamanızın istediği izinleri onaylamıyorum yasal sorumluluk size aittir yazmışlar. Yani eğer bu işi yapmak istiyorsan, yazılımın rehber başta olmak üzere birçok şeye erişmesine izin vermen gerekiyor. Bir kullanımlık ise sorun olmaz, işin biter bitmez kaldırmanı öneririm. Ancak devamlı telefonunda tutma bence.
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Maalesef bilmiyorum, artık android kullanmıyorum. Bi tane bulup evdekilerle test edersin. İşe yarıyorsa İnterneti kapatıp 9da görüşmeni kayda alırsın. Kaydı PCye atınca uygulamayı silersin sonra intrernete bağlarsın teli... Buldun mu program peki?
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Aynen @esatiz doğru söylüyor onu unuttum görüşme yaparken interneti kes. İşin bitince de kaldırırsın.