Sevgili arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var xp Proffesionel kullanıyorum
problem ise oturum açma sekli deyisiyor yanlıslıkla bilmeyerek genelde malümünüz (Hos geldiniz) ekranı oluyor yanlıslıkla (Klasik oturum açma ekranı)na dönüsüyor ama bir türlü tekrar eski haline getiremiyorum denetim masasından kullanıcı hesaplarından çok ugrastım basaramadım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla. :oops:
Oturum açma seçenekleri
- seheryeli
- Megabyte3
- bambucya77
- Kilobyte3
"Baslat" ---> "Çalıstır" Aç Kutusuna "CONTROL USERPASSWORDS2" yazıp "tamam" diyoruz.
Ardından karsımıza gelen "Kullanıcı Hesapları" bölümünde en üstte yer alan "Kullanıcı bu bilgisyarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" seçenegindeki isareti kaldırıyoruz ve"uygula" diyoruz. Karsımıza parola isteyen kutucuk çıkıyor ve parolamızı giriyoruz. Parolamız yoksa bos bırakıyoruz. "Tamam" diyoruz

yada
Denetim Masası Ag Baglantıları'nı aç, Yerel Ag Baglantısı üzerine sag tıkla Özellikler, Genel sekmesinde Bu baglantı asagıdaki ögeleri kullanır yazan yerin altında Netware İstemcisi'ni bul üzerine tek tıkla ve Kaldır yazan butona tıkla ve kaldır.
kolay gelsin..
-------------------
Ardından karsımıza gelen "Kullanıcı Hesapları" bölümünde en üstte yer alan "Kullanıcı bu bilgisyarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" seçenegindeki isareti kaldırıyoruz ve"uygula" diyoruz. Karsımıza parola isteyen kutucuk çıkıyor ve parolamızı giriyoruz. Parolamız yoksa bos bırakıyoruz. "Tamam" diyoruz

yada
Denetim Masası Ag Baglantıları'nı aç, Yerel Ag Baglantısı üzerine sag tıkla Özellikler, Genel sekmesinde Bu baglantı asagıdaki ögeleri kullanır yazan yerin altında Netware İstemcisi'ni bul üzerine tek tıkla ve Kaldır yazan butona tıkla ve kaldır.
kolay gelsin..
-------------------
- artung
- Kilobyte1
Denetim Masası Ag Baglantıları'nı aç, Yerel Ag Baglantısı üzerine sag tıkla Özellikler, Genel sekmesinde Bu baglantı asagıdaki ögeleri kullanır yazan yerin altında Netware İstemcisi'ni bul üzerine tek tıkla ve Kaldır yazan butona tıkla ve kaldır. sonra kullanıcı hesaplarından kullanıcıların oturum açma seklini degistir deyip selamlama ekranı gibi bisey olacak basına tiklerini koy islem tamam.bu kadar basit