Oturum açma seçenekleri

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
seheryeli
Megabyte3
Megabyte3

Oturum açma seçenekleri

Mesaj gönderen seheryeli »

Sevgili arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var xp Proffesionel kullanıyorum
problem ise oturum açma sekli deyisiyor yanlıslıkla bilmeyerek genelde malümünüz (Hos geldiniz) ekranı oluyor yanlıslıkla (Klasik oturum açma ekranı)na dönüsüyor ama bir türlü tekrar eski haline getiremiyorum denetim masasından kullanıcı hesaplarından çok ugrastım basaramadım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla. :oops:

Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Klasik oturum açma ekranı ile hosgeldiniz ekranı arasında ne gibi fark var acaba?
Yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen bambucya77 »

"Baslat" ---> "Çalıstır" Aç Kutusuna "CONTROL USERPASSWORDS2" yazıp "tamam" diyoruz.
Ardından karsımıza gelen "Kullanıcı Hesapları" bölümünde en üstte yer alan "Kullanıcı bu bilgisyarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" seçenegindeki isareti kaldırıyoruz ve"uygula" diyoruz. Karsımıza parola isteyen kutucuk çıkıyor ve parolamızı giriyoruz. Parolamız yoksa bos bırakıyoruz. "Tamam" diyoruz

Resim

Resim

yada

Denetim Masası Ag Baglantıları'nı aç, Yerel Ag Baglantısı üzerine sag tıkla Özellikler, Genel sekmesinde Bu baglantı asagıdaki ögeleri kullanır yazan yerin altında Netware İstemcisi'ni bul üzerine tek tıkla ve Kaldır yazan butona tıkla ve kaldır.

kolay gelsin..

-------------------
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

Denetim Masası Ag Baglantıları'nı aç, Yerel Ag Baglantısı üzerine sag tıkla Özellikler, Genel sekmesinde Bu baglantı asagıdaki ögeleri kullanır yazan yerin altında Netware İstemcisi'ni bul üzerine tek tıkla ve Kaldır yazan butona tıkla ve kaldır. sonra kullanıcı hesaplarından kullanıcıların oturum açma seklini degistir deyip selamlama ekranı gibi bisey olacak basına tiklerini koy islem tamam.bu kadar basit