Laptop ekran kartı değişimi
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21547 kez
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Laptop ekran kartı değişimi
Allah'ım teknopat... Nefret ediyorum bunlardan.
Teşekkürler Tarkan abi sözüm sana değil. Son derece asalak tipler. Forumlarına git ben windows 7 kullanıyorum de, acayip linç yersin ve sonunda banlanırsın.
Teşekkürler Tarkan abi sözüm sana değil. Son derece asalak tipler. Forumlarına git ben windows 7 kullanıyorum de, acayip linç yersin ve sonunda banlanırsın.
- velociraptor
- Yottabyte4

Recep baltaş ile Chip forumundan muhabbetimiz var , Lakin sonrasında pek sohbetimiz olmadı , Eğer forumları dediğin şekildeyse yanlış zihniyetteler
Aynı chip den tanışıklığımız var, sonrasında technopat da bir kaç iletişimimiz oldu. Gıyabında konuşmak bize yakışmayacağından diyeceğimi yüzüne söylemiştim zamanında ama yardımlarıda dokunduğu için artıları ve eksileri ile bir yapı. Bir kaç kez ban yemiştim ama hemen kaldırdılar. Yolları açık olsun.velociraptor yazdı: 31 Ara 2020, 12:34 Recep baltaş ile Chip forumundan muhabbetimiz var , Lakin sonrasında pek sohbetimiz olmadı , Eğer forumları dediğin şekildeyse yanlış zihniyetteler
Forumdakiler konusunda fikrim her yerde mal var ama bende de lafını esirgememe gibi bir huy var.
https://www.webkenti.net/2019/12/sosyal ... neden.html
- shampuan
- Petabyte4

Forumun ileri gelen yöneticileri ile bir takipçi arasındaki muhabbet DH'ye düşmüştü. Cidden baya olay oldu.velociraptor yazdı: 31 Ara 2020, 12:34 Recep baltaş ile Chip forumundan muhabbetimiz var , Lakin sonrasında pek sohbetimiz olmadı , Eğer forumları dediğin şekildeyse yanlış zihniyetteler
Takipçi gelip oyun faresi hakkında bir problemini aktarıyor ve yardım istiyor. Fare baya iyi, fiyatı yüksek bir fare. Bir forum yöneticisi önce yardım ediyor gözüküyor. Ortada bir sürtüşme olmamasına rağmen devam eden mesajında farenin çöp olduğunu takipçisine söylüyor ve kendi faresi gibi bir fare alması gerektiğini söylüyor. Kendi faresi nispeten daha pahalı bir fare ama takipçinin faresi de öyle çöp möp değil baya kalite.
Takipçi bu duruma içerleyerek yöneticiye faresine çöp dediği için kızıyor. Ama dikkatini çekiyorum en ufak bir sürtüşme sözü söylemiyor.
Yönetici aynen şöyle "sana çöp farenle mutluluklar dileriz" diye son mesajını gönderiyor, konuyu kilitliyor, arkadaşı da banlıyor. Bu takipçi DH'ye gelip başlık açıyor ve durumu bize ekran alıntısıyla anlatıyor.
Bu olay neticesinde ne reco, ne de diğerleri HİÇBİRŞEY yapmadıkları gibi, DH forumda rezil olmaları üzerine iletiyi sonradan düzenleyip sana çöpünle mutluluklar dileriz kısmı siliniyor ve bu dahi ekran alıntısıyla yine DH'de konu oluyor.
Ben şahsi fikrimi söylemiyorum. Çoğunluğunu mikrop tiplerin oluşturduğu bir yer. Youtube üzerinden benim de iletişime geçme girişimlerim oldu burada anlatmıyorum ve bizzat gördüm ki reconun da diğerlerinden pek aşağı kalır bir tarafı yok.
Ekran alıntılarını ben de kaydetmiştim ama şu anda bulamıyorum. Diğer HDD'deki arşivimde olmalı.
Neyse olay budur.
- velociraptor
- Yottabyte4

Burada konu Recep baltaş değil , Technopat forumunda yapıldığı söylenen yanlış bir davranış.
Tekrar edeyim bu yanlış bir zihniyet. Donanım zengin işidir , parası olan en son çıkan donanımları alır kullanır veya test eder, benim ise gerçek fikrim ; en son çıkan donanım kullanma takıntısı olanların enayi olduğu yönünde çünkü ilk başta ederinin enaz %30-40 fazlasını ödüyorsun oysa 6 ay 1 yıl sonra aynını çok daha uygun fiyata alabilirsin.
- shampuan
- Petabyte4

Yok, enayilik demek de doğru olmayabilir aslında. Şu anda benim elimde hiç donanım olmasa, yeni donanım almaya karar verdiğim zaman enayilik olmasın diye gidip ikinci el almayı düşünmem. Çünkü ikinci elde de sıkıntı çıkabilir. De... Herşeyin en son modasını kullanmak modernlik değildir ve biraz eski kullanmak da kimilerinin deyimiyle "Allahı köylüsü" denecek bir durum değildir. İhtiyaç neyse ona göre kullanırsın. Bahsedilen forumda herşeyin en son moda olanını kullanırsan iyisin; ben bununla da idare ederim dersen ciddi ciddi eleştiriye maruz kalırsın. En kibar eleştiri "Sen doğru birşey yapmıyorsun, bu yaptığın son derece yanlış" şeklinde olur. Zihniyet tam olarak bu. Eğer itiraz eder ve ortaya gerekçe koyarsan aklınla zekanla alay etmeye doğru gider. Bunu birçok kişiden duydum.velociraptor yazdı: 31 Ara 2020, 21:15Burada konu Recep baltaş değil , Technopat forumunda yapıldığı söylenen yanlış bir davranış.
Tekrar edeyim bu yanlış bir zihniyet. Donanım zengin işidir , parası olan en son çıkan donanımları alır kullanır veya test eder, benim ise gerçek fikrim ; en son çıkan donanım kullanma takıntısı olanların enayi olduğu yönünde çünkü ilk başta ederinin enaz %30-40 fazlasını ödüyorsun oysa 6 ay 1 yıl sonra aynını çok daha uygun fiyata alabilirsin.
- velociraptor
- Yottabyte4

Bizim bir arkadaş her 6 ayda bir telefon değiştirir , hep en yenisi olacak ne gerek var , yoksa kırk yılda bir herhangi bir donanım parçası alacak olan zaten piyasadakini alacaktır.
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
sony için yapamadım.İki tane sony vio var biri notebook biri laptop ekran kartı nerede onu bulamadım.Notebooktaki uyar mı onuda bilmiyorum...En iyisi teknik servis gibi geliyor.Açtık mı bir daha toplaması güç oluyor...
istanbulda kime götürsem bilemiyorum.Bilgisayar daha hızlanır mı onuda bilmiyor...
İşlemci fanları bir hayli pahalı ve zor bir yerde...En rahat ettiğim laptop lenovo oldu direk sök çıkar temizle,değiştir.Onlar bile 15 20 tl iken 45-70 tl cıvarı...
teşekkürler
istanbulda kime götürsem bilemiyorum.Bilgisayar daha hızlanır mı onuda bilmiyor...
İşlemci fanları bir hayli pahalı ve zor bir yerde...En rahat ettiğim laptop lenovo oldu direk sök çıkar temizle,değiştir.Onlar bile 15 20 tl iken 45-70 tl cıvarı...
teşekkürler