VR330 Türkiye 'de : 499 $ 'lık 13.3" Dizüstü

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

VR330 Türkiye 'de : 499 $ 'lık 13.3" Dizüstü

Mesaj gönderen uçs »

Resim
MSI, 499$ + %18 KDV son kullanıcı satıs fiyatına sahip 13.3" hafif ve tasıması kolay yeni modeli VR330 ile dengeleri degistiriyor.

MSI VR330 özellikle bilgisayarla gündelik islerini takip eden, ofis uygulamaları kullanan, Internet'te surf ve video izleme gibi ihtiyaçları olan kullanıcılara tasıması kolay, hafif ve pratik essiz bir alternatif !

MSI VR330, 13.3" Amazing Crystal Vision (ACV) teknolojisi sayesinde görüntüler yüksek kontrastlı ve daha doygun renklere sahip biçimde görüntüleniyor.

MSI VR330'da yer alan 64-bit destekli AMD Mobile Sempron 3500+ islemci performansı ve düsük güç kullanımı ile her türlü uygulama için gereken gücü saglarken, kablosuz modülü ile de tüm popüler kablosuz formatları destekleniyor.

DVD-RAM destekli Super-Multi DVD-Yazıcı'ya ek olarak 3 USB 2.0 portu bulunuyor.

80GB 5400rpm sabit diski ve rahatlıkla 2 GB'a arttırılabilen 512MB bellekle gelen PR300, uygun fiyat/performans dengesini en iyi biçimde yakalıyor.
19mm tus açıklıgına sahip ergonomik klavyesi ve güven veren saglam kasasıyla MSI VR330 sıklıgıyla uygun fiyatına ragmen dikkatleri üzerine çekiyor.

13.3" sınıfı tüm dizüstü bilgisayarlar arasında çok ekonomik bir alternatif olan MSI VR330 özellikle günümüzün bilgi akısı temelli dünyasında temel ihtiyaçlarınızı gerçekten tasınabilir, hafif ve uygun maliyetle karsılayarak pazardaki tüm rakiplerinden ayrılıyor !
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

açıkçası ben çok begendim tam bana göre zaten çok oyun oynamam oynasamda 32 vga da bile çalısan oyunlardır tas çatlasa 64 :D performans özellikleride hiç fena diil AMD 3500+ gayet iyi bir islemci ramini 1 gb yükseltmek ddaha ii olur yani gayet ii bir laptop ama 499$ a %18 kdv binerse bide onu ytlye çevirirsek yanımızdaki alısveris merkezindeki 899 ytl olan laptopu tercih edebilirim özellikleride hiç fena diil paylasım için tesekkürler...
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »