türk telekomun müdürlük ve amirliklere gönderdigi yaziyi gördüm yazidan cikan sonuc su:
evlere baskinlar yapilarak ADSL baglantisini modem veya hub switch kullanarak dagitilanlar tespit edilecek ve abonelikleri iptal edilecek...
ADSL yi ortak kullananlara kötü haber
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3455 kez
-
- Bit
gecen hafta Adsl Haftasiydi ve konferanslara katildim orda konferansi sunan adam 2 de bir dedigi bir laf var siz müzik filim indiriyorsunuz bizden daha iyi biliyorsunuz tabi internetin hizli olusu bu süreleri azaltiyor falan filan dedi hemde 4-5 kere dedim yasak sen konderansinda diyon sonra iste cekilis falan yaptilar suan türktelekom zyxcell i tecih ediyor hediye verdigi adsl modem ise markasini hayatimda ilk defa duydum hemde usb den giris yapiyor hpsi birtane ödül adam gibi bise verseler ölürler.. haklisin bura türkiye
- lion
- Kilobyte3
Re: ADSL yi ortak kullananlara kötü haber
eve baskin yapmak öyle kolay degildir kimse kafasina göre kimsenin evine giremez mahkeme karari gerekir burasi hukuk devleti....Thesaw yazdı:türk telekomun müdürlük ve amirliklere gönderdigi yaziyi gördüm yazidan cikan sonuc su:
evlere baskinlar yapilarak ADSL baglantisini modem veya hub switch kullanarak dagitilanlar tespit edilecek ve abonelikleri iptal edilecek...
- aykutalp
- Byte2
burasi türkiye olsa bile evlere malik müsaade etmedikce savcilik karari olmadan kimse giremez. :!:
ayrica dagitim konusunda microsoftun bile artik kabul ettig ve ugrasmadigi ev kullanicilari bu baskinlarin disindadir.türk telekom asil parayi zaten is yerlerinden kazaniyor.özellikle sosyal güvenlik kuruluslarinin tam otomasyona gecmesi ile eczane,gözlükcüler...vb. kurumlar tüm islemlerini net üzerinden yapmak durumundalar.bunun disinda sirketler yüksek hizli baglantiyi tercih ediyorlar.
uzun lafin kisasi ev kulanicilari korkmasin, bu tarz baskinlar mümkün degil. ama arkadasimizin yaptigi uyariyi is yerlerinden nete baglananlar dikkate alsa iyi olur. :wink:
ayrica dagitim konusunda microsoftun bile artik kabul ettig ve ugrasmadigi ev kullanicilari bu baskinlarin disindadir.türk telekom asil parayi zaten is yerlerinden kazaniyor.özellikle sosyal güvenlik kuruluslarinin tam otomasyona gecmesi ile eczane,gözlükcüler...vb. kurumlar tüm islemlerini net üzerinden yapmak durumundalar.bunun disinda sirketler yüksek hizli baglantiyi tercih ediyorlar.
uzun lafin kisasi ev kulanicilari korkmasin, bu tarz baskinlar mümkün degil. ama arkadasimizin yaptigi uyariyi is yerlerinden nete baglananlar dikkate alsa iyi olur. :wink:
- bambucya77
- Kilobyte3
- daddy_cool
- Megabyte3