ADSL yi ortak kullananlara kötü haber

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Thesaw
Bit
Bit

ADSL yi ortak kullananlara kötü haber

Mesaj gönderen Thesaw »

türk telekomun müdürlük ve amirliklere gönderdigi yaziyi gördüm yazidan cikan sonuc su:
evlere baskinlar yapilarak ADSL baglantisini modem veya hub switch kullanarak dagitilanlar tespit edilecek ve abonelikleri iptal edilecek...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 3455 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Evlere baskinlar yapmak=ü , kacinci yüzyildayiz , Bu resmen haneye tecavüz olur , gerci Yasa olmayan yerde elbetteki Orman kanunlari gecerli olacaktir .
Thesaw
Bit
Bit

Mesaj gönderen Thesaw »

gecen hafta Adsl Haftasiydi ve konferanslara katildim orda konferansi sunan adam 2 de bir dedigi bir laf var siz müzik filim indiriyorsunuz bizden daha iyi biliyorsunuz tabi internetin hizli olusu bu süreleri azaltiyor falan filan dedi hemde 4-5 kere dedim yasak sen konderansinda diyon sonra iste cekilis falan yaptilar suan türktelekom zyxcell i tecih ediyor hediye verdigi adsl modem ise markasini hayatimda ilk defa duydum hemde usb den giris yapiyor hpsi birtane ödül adam gibi bise verseler ölürler.. haklisin bura türkiye
Kullanıcı avatarı
lion
Kilobyte3
Kilobyte3

Re: ADSL yi ortak kullananlara kötü haber

Mesaj gönderen lion »

Thesaw yazdı:türk telekomun müdürlük ve amirliklere gönderdigi yaziyi gördüm yazidan cikan sonuc su:
evlere baskinlar yapilarak ADSL baglantisini modem veya hub switch kullanarak dagitilanlar tespit edilecek ve abonelikleri iptal edilecek...
eve baskin yapmak öyle kolay degildir kimse kafasina göre kimsenin evine giremez mahkeme karari gerekir burasi hukuk devleti....
Kullanıcı avatarı
aykutalp
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen aykutalp »

burasi türkiye olsa bile evlere malik müsaade etmedikce savcilik karari olmadan kimse giremez. :!:

ayrica dagitim konusunda microsoftun bile artik kabul ettig ve ugrasmadigi ev kullanicilari bu baskinlarin disindadir.türk telekom asil parayi zaten is yerlerinden kazaniyor.özellikle sosyal güvenlik kuruluslarinin tam otomasyona gecmesi ile eczane,gözlükcüler...vb. kurumlar tüm islemlerini net üzerinden yapmak durumundalar.bunun disinda sirketler yüksek hizli baglantiyi tercih ediyorlar.

uzun lafin kisasi ev kulanicilari korkmasin, bu tarz baskinlar mümkün degil. ama arkadasimizin yaptigi uyariyi is yerlerinden nete baglananlar dikkate alsa iyi olur. :wink:
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen bambucya77 »

velociraptor yazdı:Evlere baskinlar yapmak=ü , kacinci yüzyildayiz , Bu resmen haneye tecavüz olur , gerci Yasa olmayan yerde elbetteki Orman kanunlari gecerli olacaktir .
:wink: cok haklisin
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Bu haber artik gecerliligini yitirdi bence!