Yabancı Disk Veriler Silinmeden Nasıl Tanımlanır
-
timucinemrah
- Kilobyte1

Yabancı Disk Veriler Silinmeden Nasıl Tanımlanır
Arkadaşlar 2tb lık yedekleme yaptığım sabit hdd vardı yaklaşık 1 senedir kullanmadım geçenlerde içerisinden bişeyler almam gerekiyordu win 10 bilgisayar bağladım dinamik disk olarak gördü içindekileri görmedi daha sonra win 7 cihaza bağladım yabancı disk oalrak görüyor yabancı diski al dediğimde dinamik olarak görüyor verilerin gidip gitmediğine bakmak için easeus data recovery kurdum 5 saat taramadan sonra verilerin hepsi göründü kurtar diyorum sürekli bekliyor işlem yapmıyor. Programsız dinamik yada yabancı hdd tanımlaması yapabilirmiyiz hdd yi silmemem lazım şimdiden teşekkürler.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2768 kez
Re: Yabancı Disk Veriler Silinmeden Nasıl Tanımlanır
Şöyle yap....timucinemrah yazdı: 01 Nis 2019, 23:03 Arkadaşlar 2tb lık yedekleme yaptığım sabit hdd vardı yaklaşık 1 senedir kullanmadım geçenlerde içerisinden bişeyler almam gerekiyordu win 10 bilgisayar bağladım dinamik disk olarak gördü içindekileri görmedi daha sonra win 7 cihaza bağladım yabancı disk oalrak görüyor yabancı diski al dediğimde dinamik olarak görüyor verilerin gidip gitmediğine bakmak için easeus data recovery kurdum 5 saat taramadan sonra verilerin hepsi göründü kurtar diyorum sürekli bekliyor işlem yapmıyor. Programsız dinamik yada yabancı hdd tanımlaması yapabilirmiyiz hdd yi silmemem lazım şimdiden teşekkürler.
1.Ubuntu Live DVD ile usb 'den sistemi aç....Live DVD olarak....
2.Diski usb ile sistem'e bağla
3.Ubuntu diski otomatik görecektir.
4.Disk içindeki herşeyi başka harici bir yere kopyala...
5.Sonra diski GPated ile önce Fat16 olarak biçimlendir ardından NTFS olarak biçimlendir .Sonra verilerini tekrar biçimlendirilmiş diske aktar.....
TRWE_2012
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2768 kez
Not:
Yada ;
1.https://www.google.com/search?q=Program ... 8&oe=utf-8 arama sonuçlarına bak.
2.MinTools Partions Wizard Pro Yazılımı ile disk türünü değiştirmeye çalış ama her halükarda programsız yada programlı veri kaybı yaşayacaksın bu kaçınılmaz....Ne yazık ki...
TRWE_2012
Yada ;
1.https://www.google.com/search?q=Program ... 8&oe=utf-8 arama sonuçlarına bak.
2.MinTools Partions Wizard Pro Yazılımı ile disk türünü değiştirmeye çalış ama her halükarda programsız yada programlı veri kaybı yaşayacaksın bu kaçınılmaz....Ne yazık ki...
TRWE_2012
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10626 kez
usb üzerinden çalışan live işletim sistemleri var onlarla deneyebilme imkanınız varsa deneyin belki işe yarayabilir