Siteden Bazı Veriler Cekiyorum Ama İcinde Bana LAzım Olmayan Kelimeler Oluyor Bunları Listeye Ekletmek istemiyorum Nasıl Kodlar Yazmam Gerekli
Mesela
Prediction:
Siteye git
Falan bunlarin o listede Olmaması gerekli bu kelimeler Listeye Eklenip Sıra Kaydırıyor cünkü
[ÇÖZÜLDÜ] - ListBoxa Bazı Kelimeleri Eklettirmemek
- BlueLife
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 45 kez
Re: ListBoxa Bazı Kelimeleri Eklettirmemek
@darendeli
Veriler sabit ise bunları StringReplace komutu ile silebilirsin. Basit bir örnek vermem gerekirse;
Veriler sabit ise bunları StringReplace komutu ile silebilirsin. Basit bir örnek vermem gerekirse;
Kod: Tümünü seç
Local $Data = "Dneme 1 2 3 Prediction: "
$Data = StringReplace($Data,"Prediction:","") ;Sabit verileri bu şekilde silebilirsin.
$Data = StringStripWS($Data,3) ;Yazının başındaki ve sonundaki bolukları bu şekilde silebilirsin.
MsgBox(64,"",$Data)Re: ListBoxa Bazı Kelimeleri Eklettirmemek
@BlueLife
Teşekkürler Yardımların icin Sorularımın Cevabından If StringRegExp($hostteam1, "[a-zA-Z]") Then ile Kurtuldum Aynı Sorunu Yasayanlar siteden Veri cekerken Ayrıstırma Yaparak istediginiz verileri alabilirsiniz....
Teşekkürler Yardımların icin Sorularımın Cevabından If StringRegExp($hostteam1, "[a-zA-Z]") Then ile Kurtuldum Aynı Sorunu Yasayanlar siteden Veri cekerken Ayrıstırma Yaparak istediginiz verileri alabilirsiniz....