Başlat menüsü sabitlediklerim var ama gözükmüyor.

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
tmac1
Byte1
Byte1
Teşekkür etti: 1 kez

Başlat menüsü sabitlediklerim var ama gözükmüyor.

Mesaj gönderen tmac1 »

Firefox'u kaldırdım sonra Registrar Registry Manage ile firefox yazıp ne çıktıysa kaldırdım sonra bir baktım başlat menüsü sabitlediğim programlar gözükmüyor. Dedim silindi belki ve tekrar sabitle yaptım ama yanlarında 2 yazısı çıktı ve anladım ki var ama görünmüyor. Ben bunu nasıl görünür kılarım regeditten ?

Bu programı kullanmaya silinmeyen regedit kayıtlarını silmek için başladım. Bilirsiniz ki programlar kaldırırken sistemde illa bir şeyler bırakır ve sistem şişer. Ama bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2791 kez

Re: Başlat menüsü sabitlediklerim var ama gözükmüyor.

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Yanlış bir kayıt defter temizleme ve optimasyon yazılımı kullanmışsın.Program başlat menüsünün kayıt defter ayarlarına zarar vermiş .....

Benim aklıma eğer sistem geri yüklemeyi iptal etmediysen firefox'u kaldırmadan önceki zamana geri dönmeyi dene ve firefox 'u başlat menüsü sabitlemeden kaldır sonra benim çok sık kullandığım yazılım kaldırma aracı Revo Unistaller 1.95 ile firefox'u kaldır.CClenar ile sistemi temizle ve sistemi yeniden başlat ve o çöp yazılımı revo ile kaldır.
Kullanıcı avatarı
tmac1
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen tmac1 »

trwe yazdı: 26 Şub 2018, 06:07 Yanlış bir kayıt defter temizleme ve optimasyon yazılımı kullanmışsın.Program başlat menüsünün kayıt defter ayarlarına zarar vermiş .....

Benim aklıma eğer sistem geri yüklemeyi iptal etmediysen firefox'u kaldırmadan önceki zamana geri dönmeyi dene ve firefox 'u başlat menüsü sabitlemeden kaldır sonra benim çok sık kullandığım yazılım kaldırma aracı Revo Unistaller 1.95 ile firefox'u kaldır.CClenar ile sistemi temizle ve sistemi yeniden başlat ve o çöp yazılımı revo ile kaldır.
Geri yüklemesi yok. https://www.sordum.net/24226/acilmayan- ... -yuklemek/ şuradakini yapsam sonuç alır mıyım acaba ? Denedim , sistem belirtilen yolu bulamıyor dedi.

https://www.sordum.net/21390/windows-7- ... yuklemesi/ bunu yapsam ?
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2791 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Sistem Geri Yüklemeyi sen kendin mi bilerek kapattın eğer sen manuel bilerek kapatmadığı isen mutlaka windows geri yükleme noktaları aktif olacaktır.Yukarıdaki ikinci makalede Temel Windows Servisleri varsayılan hale dönecektir.diyor aslında Velociraptor'un bir makalesinde de şöyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.Kayıt defteri ayarlarını Windows 7 Medyasından geri yükleme diye belki bu makaleyi bulup okuyup uygularsan belki başlat varsayılan hale dönebilir.Ama bu sefer de sisteminde bulunan bütün yazılımlar (senin kendi kurduğun) işlevsiz hale gelecektir.
Kullanıcı avatarı
tmac1
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen tmac1 »

trwe yazdı: 26 Şub 2018, 20:27 Sistem Geri Yüklemeyi sen kendin mi bilerek kapattın eğer sen manuel bilerek kapatmadığı isen mutlaka windows geri yükleme noktaları aktif olacaktır.Yukarıdaki ikinci makalede Temel Windows Servisleri varsayılan hale dönecektir.diyor aslında Velociraptor'un bir makalesinde de şöyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.Kayıt defteri ayarlarını Windows 7 Medyasından geri yükleme diye belki bu makaleyi bulup okuyup uygularsan belki başlat varsayılan hale dönebilir.Ama bu sefer de sisteminde bulunan bütün yazılımlar (senin kendi kurduğun) işlevsiz hale gelecektir.
https://www.sordum.net/18463/windows-is ... ir-edelim/ buradaki 1. Yönetmi yaptım, başlat sabitlenenler geri geldi. Ama diğer sorun hala devam.