Moderatörlük Hakkında Bilgi Talebi
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2702 kez
Moderatörlük Hakkında Bilgi Talebi
Merhabalar
Daha şimdi moderatörlük ünvanı almış bulunmaktayım site admini tarafından...Öncelikle teşekkürler admin Tarkan Dost ......
Benim bir sorum olacak sayın admin'e
"Sordum.net/forum içindeki moderatörlerin görev ve yetkileri nelerdir?”
Şimdiden teşekkürler bilgilendirme için
Daha şimdi moderatörlük ünvanı almış bulunmaktayım site admini tarafından...Öncelikle teşekkürler admin Tarkan Dost ......
Benim bir sorum olacak sayın admin'e
"Sordum.net/forum içindeki moderatörlerin görev ve yetkileri nelerdir?”
Şimdiden teşekkürler bilgilendirme için
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21048 kez
Re: Moderatörlük Hakkında Bilgi Talebi
Öncelikle hayırlı olsun , bizler burada bir aile havasında Admin mod veya global Moderatör olarak başlık açma zorunluluğumuzun olmadığı bir ortamda , forumu Not defterimiz gibi kullanarak vaktimizi değerlendiren kişileriz.
Burada Gerek global moderatör arkadaşımız gerekse Moderatörler zaman zaman forumun işleyişimde gördükleri aksaklıkları düzeltirlerse , foruma en büyük katkıyı yapmış olurlar mesela :
- Forumda illegal başlık açmak yasaktır , böyle bir başlık açıldığında bunun foruma zarar vermemesi için silinmesi , bildirilmesi ...
- Yanlış bölüme açılan başlıkların ilgili yere taşınması ...
Elbette mesela şimdilik senin Moderatör olarak görev yaptığın bölüm software kısmı , bölüm sayısı zamanla artabilir
Kısıtlı imkanlarınla foruma yaptığın katkılar için teşekkürler
Burada Gerek global moderatör arkadaşımız gerekse Moderatörler zaman zaman forumun işleyişimde gördükleri aksaklıkları düzeltirlerse , foruma en büyük katkıyı yapmış olurlar mesela :
- Forumda illegal başlık açmak yasaktır , böyle bir başlık açıldığında bunun foruma zarar vermemesi için silinmesi , bildirilmesi ...
- Yanlış bölüme açılan başlıkların ilgili yere taşınması ...
Elbette mesela şimdilik senin Moderatör olarak görev yaptığın bölüm software kısmı , bölüm sayısı zamanla artabilir
Kısıtlı imkanlarınla foruma yaptığın katkılar için teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

Google sürekli gözlüyor , forumda bir illegal başlık açılsa webmaster tools panelinden anında uyarı veriyor :)
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Tamam o zaman sorun yok ayrıca cahilliğimi bağışlayınız ve heyecanıma veriniz sayın admin
- velociraptor
- Yottabyte4

- TRWE_2012
- Zettabyte1

accept size de hayırlı olsun moderatörlüğünüz hemşerim (ikimizde Düzce de yaşadığımızdan dolayı hemşeri sözcüğü kullanılmıştır)
Ne demek sağolasın hemşerim trwe. aslında 2009 sonundan beri buralardayım.
tarkan abi ile her gün ana sayfada yeni bir bilgi öğrenince her gün kendimi yeni sayıyorum. inan bunu nezaketen yazmadım.
hatta yanlış hatırlamıyorsan ilk siteye kaydım temmuz 2007 yaptım diye hatırlıyorum. hafızam beni yanıltmıyorsa.
hatta yanlış hatırlamıyorsan ilk siteye kaydım temmuz 2007 yaptım diye hatırlıyorum. hafızam beni yanıltmıyorsa.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

İnanıyorum hemşerim samimiyetin şüphem yok zaten bir Tarkan Dost olmak kolay değil ayrıca bilişim ve pc alemi kocaman bir deniz ve hızlı değişen bir sektör bir webmaster olarak site adminin işi baya zor her an gelişmeleri an an takip etmek zorunda tabii aynı durum biz çiçeği burnuda yeni moderatörler içinde geçerli bir durum.
övgü dolu yazılar için çok sağ olasın. buralara kolay değil zorluklarla ve sıkıntılarla gelinmektedir. velociraptor olmak kolay kolay olmuyor. ayrıca TR çeviri mantığının öncüsü, lideri.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Amenna doğru söylüyorsun doğru söze ne hacet susmak(kabullenmek) gerekir elbet.......accept yazdı: 08 Ağu 2017, 19:39 övgü dolu yazılar için çok sağ olasın. buralara kolay değil zorluklarla ve sıkıntılarla gelinmektedir. velociraptor olmak kolay kolay olmuyor. ayrıca TR çeviri mantığının öncüsü, lideri.