Merhaba
Windows 10'da sysprep moduna geçiş yapamıyorum eski sürümlerde Kullanıcı adı ve şifre oluşturma ekranında Ctrl+Shift+F3 butonuna bastığımız zaman pc yeniden başlayarak Administrator hesabı ile kullanıcı açar ve sysprep sistem hazırlama aracı çıkardı şimdi windows 10 'da kullanıcı adı ve şifre oluşturma ekranında Ctrl+Shift+F3 butonuna bastığımız zaman işlem yapmamaktadır. Nasıl bir çözüm üretebilirim. Yardımcı olabilirmisiniz.
Windows 10 sysprep hk.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
Re: Windows 10 sysprep hk.
ilk 2-3 dk sını izleyin orada şöyle diyor , internete bağlıyken çalışmıyordu ilerki versionlarda fixlemişler , Windows 10 Malesef kullanılacak bir sistem değildir belki 6-8 ay sonra hatalarının birçoğunu giderirler ama şu hali ile şahsen hiçkimseye tavsiye etmiyorum , sizdede kimbilir ne engelliyordur
-
ByChilavert
- Bit

Win7 - 8.1 de yapıyorum sorun yok ama Win10 da yapamıyorum bir yerde eksik mi yapıyorum diye bir türlü çözüm üretemedim. Teşekkür Ederim.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
Benim windows 10 kurulumlarında karşılaştığım bir gariplik te Aynı ISO dosyası bir bilgisayarda farklı diğerinde farklı sonuçlar veriyor , bu durumu seyrekte olsa eski sistemlerde gözlemlemişliğim oluyordu lakin Windows 10 daki gibi bazı özelliklerin çalışmaması şekline ilk defa rastlıyorum , Yabancı sitelerden de takip ettiğim kadarı ile herkesin ortak şikayetlerinden biri de şu : BUG bildirimi yapılıyor - Microsoft Aldırmıyor Windows 10 da sanki KUllanıcı tamamen Hiçe sayılıyor şu belirttiğiniz durum videodaki adamın da belirttiği gibi bariz bir BUG muş gerçekten şimdiye kadar Windows 10 gelişimi tamamen bir hayal kırıklığı gibi görünüyor umarım böyle devam etmezler
-
ByChilavert
- Bit