Msn de dil paketi nasıl yüklenir?
- NetQurd
- Byte4
Msn de dil paketi nasıl yüklenir?
Abiler ya msn de bazı karakterler çıkmıor...ara sıra dil paketi yükle gibi bisiler çıkıor sonra yükle deyince xp cd si istior..bunun bi pro yada dsoya halinde bisiyi yok mu bendde xp cd si yokta :S
- PeeRLeeSS
- Megabyte1
- İletişim:
Re: Msn de dil paketi nasıl yüklenir?
microsoftun sitesini bir gerz derim yardım ve destegi onlar veriyor veya cd istediginde sen cd yi koy yüklesin..NetQurd yazdı:Abiler ya msn de bazı karakterler çıkmıor...ara sıra dil paketi yükle gibi bisiler çıkıor sonra yükle deyince xp cd si istior..bunun bi pro yada dsoya halinde bisiyi yok mu bendde xp cd si yokta :S
- Sawyer
- Kilobyte2
Re: Msn de dil paketi nasıl yüklenir?
NetQurd yazdı:Abiler ya msn de bazı karakterler çıkmıor...ara sıra dil paketi yükle gibi bisiler çıkıor sonra yükle deyince xp cd si istior..bunun bi pro yada dsoya halinde bisiyi yok mu bendde xp cd si yokta :S
Arkadasım sölentilere göre microsoft'un sitesinde warmıs oradan bir arastır kolay gelsin........
- Bekir 65
- Megabyte3
- Ensatech
- Megabyte2
- Teşekkür etti: 73 kez
TR win PRO kullansan bu sorun çıkmamamalı ingilizce windowslarda karsılasılabilecek bir sorun ki bende nick problemliydi karakter yüzünden baska pcde düzeltiyorum evde 2pb garip karakterler geliyordu karakter eslem, diger adıyla caracter map e göz at orda istedigin fontlar varmı bak ayrıca windows klasöründeki Fonts klasörünün boyutunu yazabilirmisin
- NetQurd
- Byte4
Kod: Tümünü seç
TR win PRO kullansan bu sorun çıkmamamalı ingilizce windowslarda karsılasılabilecek bir sorun ki bende nick problemliydi karakter yüzünden baska pcde düzeltiyorum evde 2pb garip karakterler geliyordu karakter eslem, diger adıyla caracter map e göz at orda istedigin fontlar varmı bak ayrıca windows klasöründeki Fonts klasörünün boyutunu yazabilirmisin