Msn de dil paketi nasıl yüklenir?

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Msn de dil paketi nasıl yüklenir?

Mesaj gönderen NetQurd »

Abiler ya msn de bazı karakterler çıkmıor...ara sıra dil paketi yükle gibi bisiler çıkıor sonra yükle deyince xp cd si istior..bunun bi pro yada dsoya halinde bisiyi yok mu bendde xp cd si yokta :S
Kullanıcı avatarı
root
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen root »

Bildgime göre öyle sadece driver dosyasi yok ancak xp cd si lazim ve taktiktan sonra i368 yolunu göster veya sp2.cab dosyasini xp yüklediginizde xp cdsinin yedegini hdd ye alin böylelikle 1 kere sorar 1 daha sormaz .
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

off :S yane bi yolu yokmu bunun baska :S
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

MSN'e dil paketi yüklenmiyor bildigim kadarıyla. Karakter uyumsuzlugu bilgisayardan kaynaklanıyor.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Re: Msn de dil paketi nasıl yüklenir?

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

NetQurd yazdı:Abiler ya msn de bazı karakterler çıkmıor...ara sıra dil paketi yükle gibi bisiler çıkıor sonra yükle deyince xp cd si istior..bunun bi pro yada dsoya halinde bisiyi yok mu bendde xp cd si yokta :S
microsoftun sitesini bir gerz derim yardım ve destegi onlar veriyor veya cd istediginde sen cd yi koy yüklesin..
Kullanıcı avatarı
Sawyer
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen Sawyer »

AykutT yazdı:MSN'e dil paketi yüklenmiyor bildigim kadarıyla. Karakter uyumsuzlugu bilgisayardan kaynaklanıyor.

Kolay gelsin.
Bilgisayardan degil isletim sisteminden...
Kullanıcı avatarı
Sawyer
Kilobyte2
Kilobyte2

Re: Msn de dil paketi nasıl yüklenir?

Mesaj gönderen Sawyer »

NetQurd yazdı:Abiler ya msn de bazı karakterler çıkmıor...ara sıra dil paketi yükle gibi bisiler çıkıor sonra yükle deyince xp cd si istior..bunun bi pro yada dsoya halinde bisiyi yok mu bendde xp cd si yokta :S

Arkadasım sölentilere göre microsoft'un sitesinde warmıs oradan bir arastır kolay gelsin........
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen Bekir 65 »

yaw dil paket yüklenmiyor da MSN yi hangi dilde istiyorsun ki, ona göre onun msn sitesine gireceksin, yani türkce dil istiyorsan, ozaman msn nin türkce sitesine gidip ordan indir :D

cok basit bir yöntem :D

kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

usta dediklerinizi anladım da ben bahsettigim simdi isletim sisteminde dil eksikligi var galiba bu msn i de etkilemis ondan msn den karakterler çıkmıyor..S:
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 73 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

TR win PRO kullansan bu sorun çıkmamamalı ingilizce windowslarda karsılasılabilecek bir sorun ki bende nick problemliydi karakter yüzünden baska pcde düzeltiyorum evde 2pb garip karakterler geliyordu karakter eslem, diger adıyla caracter map e göz at orda istedigin fontlar varmı bak ayrıca windows klasöründeki Fonts klasörünün boyutunu yazabilirmisin
panix
Bit
Bit

Mesaj gönderen panix »

xp ve 98 ın dıl ppaketlerı var onları denedın mı kardes onları yukle sonra gene bak buyuk ıhtımalle yazıların aralıkları bıraz genıs olacak ama ısını gorecegıne emınım..
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

Kod: Tümünü seç

TR win PRO kullansan bu sorun çıkmamamalı ingilizce windowslarda karsılasılabilecek bir sorun ki bende nick problemliydi karakter yüzünden baska pcde düzeltiyorum evde 2pb garip karakterler geliyordu karakter eslem, diger adıyla caracter map e göz at orda istedigin fontlar varmı bak ayrıca windows klasöründeki Fonts klasörünün boyutunu yazabilirmisin
53.1 Mb Boyutu