Windows 7 de Masa üstünüz hazırlanıyor

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
cankusa
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 33 kez

Windows 7 de Masa üstünüz hazırlanıyor

Mesaj gönderen cankusa »

Windows 7 64 kullanıyorum bugün cihazı açtıgımda masa üstünüz hazırlanıyor diye cihaz kendisini açmaya çalıştı cihaz açıldıgında masa üstünde hiç bir öge yok başat menüsünde tüm programlar aç diyorum Recover klasörü görünmüyor başlat menüsünde görünen iki adet program var aç /çalıştır diyorum kullanılamıyor uyarısı veriyor.Cihazı F8 le başlattım >komut istemi ile başlat>sfc /scannow enter
cihaz kendini tarattı çıkan sonuç windows kaynak koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı
Cihazı kapatıp F8 ile başlattım geri yükleme noktasında yükledim cihaz şuan normal çalışıyor.
Bu sorunun kaynagı nedir birdaha böyle sorunla karşılaşmamak için çözümü varmıdr.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21173 kez

Re: Windows 7 de Masa üstünüz hazırlanıyor

Mesaj gönderen velociraptor »

Bu durum klasik bir Kiosk modu tanımına uyuyor , halka açık yerlerde bilgisayar kurcalanmasın diye benzeri şekilde bilgisayarı ayarlarlar ve böylece kullanıcıya sunulur , bunu küçük bir progrmın yapmış olması ihtimali olduğu gibi , registrydeki izinlerin bir zararlı ve/veya bir program tarafından değiştirilmiş olması da buna yolaçabilir , eski kullandığınız şekilde kullanmaya devam edin bu tarz durumlarla nadir karşılaşılır