msn live de hata
-
kacirem
- Byte1

msn live de hata
üstatlar ben live man kullanıyorum kisilerde sag tıkladıgımda hata roporu veriyo yeniden yükledim yine aynı nedendir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Saygılar
Saygılar
- mavigece
- Megabyte1

- İletişim:
viewtopic.php?t=17915&highlight=regdoctor
üstteki sayfadan dosyayı indir ilaç uygula ve programı açıp deep scan yazan linke tıkla taramaya baslayacaktır. bir süre sonra buldugu kayıtları fix problem linkine tıklayıp sil.ven MSN'i tekrar kur... :wink:
üstteki sayfadan dosyayı indir ilaç uygula ve programı açıp deep scan yazan linke tıkla taramaya baslayacaktır. bir süre sonra buldugu kayıtları fix problem linkine tıklayıp sil.ven MSN'i tekrar kur... :wink:
-
kacirem
- Byte1

üsatat nedir bu gectigime bin pişman oldum ya
yine aynı yine aynı kafayı yiyecem bu msn yüzünden tam kisilerde sag tıklıyorum hemen hata roporu
Sistem Geri Yükleme yapmayı deneyin.
O da olmazsa http://webmessenger.msn.com adresi üzerinden msn'e baglanın.
Kolay gelsin.
O da olmazsa http://webmessenger.msn.com adresi üzerinden msn'e baglanın.
Kolay gelsin.
-
kacirem
- Byte1

sistem geri yükleme kapalı
üstat sistem geri yükleme kapalı bende su hale bak ya tam her sey yolunda derken msn sorun cıkardı sistemi yeni yükledim özel bir programlar olmasa yine yükleyeceyim of ya sinir oluyorum böyle islere
- N2O
- Megabyte2

Re: yine aynı
arkadasım bunun xp speed ten olduunu düsünme hepimiz kullanıoruz onu ve bir sorun yokkacirem yazdı:üstat yine aynı neden anlamadım ama xp speed yükledikten sonra oldu zannedersem
- daddy_cool
- Megabyte3

Windows Live Messenger bana en hızlı ve en çok sorun çıkaran programdır.Az basım agırmamıstır benim bu programdan.Zaten Bilgisayarın ne durumda oldugunu live messenger den alıyodum.Eger live messenger hata çıkarmaya baslarsa, bil ki o bilgisayarın durumu formata dogru gidiyo.O yüzden Benim Live Messenger'a bir gıcıklıgım vardır.simdi ise allaha çok sükür bir sorun yok ama yakında Live messenger bir hata verirse sasmam.Artık bu sorunları hepsinden DeeepFreeze kurarak kurtulmaya çalısacam.
Arkadasım eger Live messengerin inatlıgı tututuysa hiç ugrasma.Bir kere hata verdim mi ne yapsan düzeltmiyosun mereti.Ben anca formatla düzeltebiliyorum.O yüzden hiçbir zaman Live Messengeri sevmedim.
Arkadasım eger Live messengerin inatlıgı tututuysa hiç ugrasma.Bir kere hata verdim mi ne yapsan düzeltmiyosun mereti.Ben anca formatla düzeltebiliyorum.O yüzden hiçbir zaman Live Messengeri sevmedim.