lisanslı win7 home basic i win8 yapmak - (Çözüldü)
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
lisanslı win7 home basic i win8 yapmak - (Çözüldü)
windows güncellemeleri ile işletim sistemini değiştirilebilir mi?update nasıl yapabiliriz?Örneğin ben şuan orginal home basic kullanıyorum.Bunu internet üzerinden lisansı bozulmadan win7 ultimete 64 bit ya da win8 64 bit e karşıdan yüklemeyi kabul edip kurulumu değiştirebilir miyim?
soru 2 windows anytime upgrade diye bir şey ama bilmiyorum nasıl yapıldığını...Şayet yapılabilirse windowsum,office programım,explorerım düzelir mi?birde ekran kartımı yüklemiyor bu sorun çözülür mü?
teşekkürler
soru 2 windows anytime upgrade diye bir şey ama bilmiyorum nasıl yapıldığını...Şayet yapılabilirse windowsum,office programım,explorerım düzelir mi?birde ekran kartımı yüklemiyor bu sorun çözülür mü?
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21286 kez
Re: lisanslı win7 home basic i update ile win8 yapabilir miy
http://windows.microsoft.com/tr-tr/wind ... 4a7e42983c
Yükseltmeden sonra Office programı ve explorerinin düzelşmesini hiçkimse garanti edemez
Yükseltmeden sonra Office programı ve explorerinin düzelşmesini hiçkimse garanti edemez
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
http://www.youtube.com/watch?v=mNx0I46iuDk
500 tl diyor ücretsiz yükseltme yapıp sistemimi düzeltirim diye düşündüm ama şu youtubedaki işe yarar mı bilmiyorum.
500 tl diyor ücretsiz yükseltme yapıp sistemimi düzeltirim diye düşündüm ama şu youtubedaki işe yarar mı bilmiyorum.
- velociraptor
- Yottabyte4

Yerinde olsam format atar home basic i tekrar kurardım;
1. Öncelikle lisans anahtarımın bir yedeğini alırdım ki formattan sonra uğraşmayayım
http://joshcellsoftwares.com/products/a ... nsmanager/
2. Elinde eğer original DVD yoksa herhangi bir Windows 7 DVD sini Universal (Tüm versionları içerir) hale getirir sonrada içerisinden home basic i kurardım
https://www.sordum.net/3286/windows-7-dv ... getirelim/
Windows 8 i şahsen ben kullanmıyorum , işlerimi windows 7 de görüyorum
1. Öncelikle lisans anahtarımın bir yedeğini alırdım ki formattan sonra uğraşmayayım
http://joshcellsoftwares.com/products/a ... nsmanager/
2. Elinde eğer original DVD yoksa herhangi bir Windows 7 DVD sini Universal (Tüm versionları içerir) hale getirir sonrada içerisinden home basic i kurardım
https://www.sordum.net/3286/windows-7-dv ... getirelim/
Windows 8 i şahsen ben kullanmıyorum , işlerimi windows 7 de görüyorum
hocamızın dediği gibi orjinal sitemine devam et bence.
anahtarın ve orjinel dvd sağlam bir kenarda daima olsun.
Universal dvd hazırlama açısından ise;
Geçen sene ortalarında vista bir sürümününü orjinal dvd yüklemeden orjinal lisans anahtarını kullandım ve kabul etti.
Bu durum win 7 olması garanti.
anahtarın ve orjinel dvd sağlam bir kenarda daima olsun.
Universal dvd hazırlama açısından ise;
Geçen sene ortalarında vista bir sürümününü orjinal dvd yüklemeden orjinal lisans anahtarını kullandım ve kabul etti.
Bu durum win 7 olması garanti.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
elimde hiç win 7 cd si yok birde 64 bit hiç bir yerden bulamıyorum...Ancak int den yüklemem gerekiyor...Home basic zaten hiç bir yerde yok anca universal yapıp kurulum yapılıyor oda...Keşke zamanında one key i kullansaydım sistem yedeklerdim....Şimdi dvd cd bulmam gerekiyor çünkü elimde yok...
Ben olmayalı bilgisayar baya bir saçmalamış
Ben olmayalı bilgisayar baya bir saçmalamış
- velociraptor
- Yottabyte4

senin için birtane Universal DVD yapıp (Windows 7 x64 bütün sürümleri içeren türkçe) upload ederim.
universal dvd? nasıl abi anlaşılmadı...
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
teşekkürlervelociraptor yazdı:senin için birtane Universal DVD yapıp (Windows 7 x64 bütün sürümleri içeren türkçe) upload ederim
- velociraptor
- Yottabyte4

@ Loveme: ISO dosyası universal hale getirildi (Tüm versionları kapsayan DVD) ve upload başlatıldı (Original Microsoft DVD sidir) yaklaşık upload süresi 1:30 (bir saat otuz dakika)
@STAN: Her sürüm DVD si aslında Tüm versionları içeriyor ama Microsoft bunları kilitlemiş işte universal hale getirmek demek bu kilidi kaldırmak demek böylece bu DVD yi takınca istediğin herhangi bir sürümü kurman için seçenek çıkartıyor.
@STAN: Her sürüm DVD si aslında Tüm versionları içeriyor ama Microsoft bunları kilitlemiş işte universal hale getirmek demek bu kilidi kaldırmak demek böylece bu DVD yi takınca istediğin herhangi bir sürümü kurman için seçenek çıkartıyor.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
orjinal keyimide alırım.tekrar aynısını kurarım driverlarıda yeniden güncellerim...İnş yapabilirim:)
teşekkürler
teşekkürler
mesele sadece windows 7 ise link bulunurdu hatta halowende bile verilmiş tüm sürümleri içeren.universal olayını bilmiyordum.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Advanced tokens manager dan product keyi bir yere yazmam yetiyor mu?Birde CRC32 yazdım.yoksa program açıkken activation backup mı yapıyorum...
Office activation backupta Sadece CRC32 yazıyor.Product key yok.Onun için bir çözüm yolu bulunabildi mi acaba...
teşekkürler
Office activation backupta Sadece CRC32 yazıyor.Product key yok.Onun için bir çözüm yolu bulunabildi mi acaba...
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

keyi falan yazmıyorsun aktivasyon yedeği alacaksın , formattan sonra da bu yedeği geri yükleyeceksin ki original ürün anahtarın aynen yerine gelsin şöyleki:
1. Yazılımı indirip çalıştır (Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5 klasörü içerisindeki , Advanced Tokens Manager.exe yi) ve aşağıdaki resimdeki işaretlenmiş butona tıkla

2. Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5 klasörünün içerisinde ,Windows Activation Backup isimli başka bir klasör oluşacaktır , ve yazılım arayüzü aşağıdaki şekli alacaktır

eğer Activation restore dersen Aktivasyon yedeğini geri yükler , işte bu işlemi formattan sonra yapacaksın o nedenle Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5 klasörünü bir parmak belleğe yada güvenli bir yere al
1. Yazılımı indirip çalıştır (Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5 klasörü içerisindeki , Advanced Tokens Manager.exe yi) ve aşağıdaki resimdeki işaretlenmiş butona tıkla

2. Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5 klasörünün içerisinde ,Windows Activation Backup isimli başka bir klasör oluşacaktır , ve yazılım arayüzü aşağıdaki şekli alacaktır

eğer Activation restore dersen Aktivasyon yedeğini geri yükler , işte bu işlemi formattan sonra yapacaksın o nedenle Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5 klasörünü bir parmak belleğe yada güvenli bir yere al