Paypal da Otomatik ödeme talimatına dikkat.!!!

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Mendenn
Gigabyte2
Gigabyte2

Paypal da Otomatik ödeme talimatına dikkat.!!!

Mesaj gönderen Mendenn »

Bir mağazayla yaptığım düzenli ödeme, abonelik veya otomatik faturalama sözleşmelerini nasıl günceller veya iptal ederim?

Bir aboneliği nasıl iptal ederim?

Bir aboneliğin iptal edilmesi, bu aboneliğe bağlı olan planlanmış tüm ödemelerin de iptal edilmesine neden olur. Bir abonelik, sonraki zamanlanan ödemenin gününe kadar iptal edilebilir.

PayPal hesabınızda oturum açın.
Hesabım sekmesini tıklatın.
Geçmiş alt sekmesini tıklayın.
Diğer filtreler bağlantısını tıklatın Abonelikler ve sözleşmeler’i seçin ve ardından Abonelikler öğesini tıklatın.
Tarihi, aboneliğin gerçekleştirildiği yıl olarak değiştirin ve ardından Göster düğmesini tıklatın.
Aboneliğin yanındaki Ayrıntılar bağlantısını tıklatın.
Aboneliği İptal Et düğmesini tıklayın.

Kod: Tümünü seç

https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?cmd=_help&solutionId=27715&t=solutionTab&bn_r=o
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21124 kez

Re: Paypal da Otomatik ödeme talimatına dikkat.!!!

Mesaj gönderen velociraptor »

Sanırım sadece Türk paypalına özel bir durum bu , çünkü az önce baktım otomatik olarak OFF konumda , yani önce açmam gerek sonrada otomatik ödeme talimatı vermem gerek büyük ihtimalle bana gelecek email yada mesaj ilede de bu durumu onaylamam icabedecektir , tüm bunları yapsam bile hesabımda para olması gerek o talimatı uygulamak okadar kolay değil çünkü kredi kartı ile paypal zaten güvenlik mantığı ile çelişiyor, Ben türkiyede neden sadece kredi kartı ile paypal açıldığını , yani hangi akla hizmetle nasıl bir şerefsizliktir halen anlamaya çalışıyorum. paypalınızı sanal kredi kartı dışında hiçbir kartla açmayınız. varsa bile paypalınızın kredi kartı bilgilerini değiştirip sanal kredi kartınızın bilgilerini giriniz