selam (copy paste yapamiyorum)

Bu kısımda her türlü öneri, istek ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.
alpaslan
Bit
Bit
İletişim:

selam (copy paste yapamiyorum)

Mesaj gönderen alpaslan »

selamlar ben pc yi yeni aldim ve cokta iyi bilmiyorum bu programlari nasil kuracagim ben bisi sormak istiyorum size bu kadar komutu yaziyorsunuz ama bunlari kopyala yapistir yapamiyorum tek tek yazmak zorunda kaliyorum bunlari daha kolay nasil alabilirim mümkünse tabi simdiden tesekkürler bende bilgisayara cok merak sardim bana yardimci olursaniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10224 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Aramiza Hosgeldiniz , Evet haklisiniz oldukca rahatsiz edici bir durum oldugunun farkindayiz , gel gelelim Forumumuzdaki emek vererek yabanci dillerden yaptigimiz ceviriler , calismalar vs. calinip baska forumlarda baska kaynak adlari ile veya hic kaynak belirtilmeden yaklasik 2 yildir yayinlanir olunca bir parca önlem almak istedik , fakat sanirim sikayatler artarsa bu kaldirilabilir , cünkü calan caldi zaaten yeterince (fakat bir müddet daha bu sekilde idare etsek iyi olacak sanirim)
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen bambucya77 »

admin kardes cok guzel bi fikir aslinda ama yinede forum olarak herkes bi gorus bildirirse sanirim sikayetler ortadan kalkar emekleriniz icin tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10224 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

siz sayin üyelerimizin istekleri bizim icin Cok degerli oldugundan Forumdaki kopyalamayi engelleyici kodlar kaldirilmistir