arkdaslar ben counteri yükledim. openGL ile diilde Software mode ile baslıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz..
nette arastırdım biraz vista openGL yi desteklemiyormuymus ne...
Vista ve OpenGL sorunu
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Re: Vista ve OpenGL sorunu
sevgili sefa yakında ati ve nvidia sürücülerine vista 32-64 bit Opengl destegide ekleyecek
iset ibr örnek
Bizleri hayal kırıklıgına ugratan seviyede basarım gösteren bazı programlarla da karsılastık. Unreal Tournament 2004 ve profesyonel grafik karsılastırma yazılımı SPECviewperf 9.03, Windows Vista’nın OpenGL grafik kütüphanesini desteklememesi sebebiyle çok zor anlar yasadılar. Aslında bu bekledigimiz bir sonuçtu ve eger profesyonel grafik uygulamalarını çalıstırmak istiyorsanız Windows Vista yerine Windows XP kullanmanızı tavsiye ediyoruz. ATI ve Nvidia ilerleyen günlerde sürücülerine OpenGL destegi de ekleyecekler ama diger grafik üreticilerinin veya Microsoft’un bu destegi nasıl sunabilecegine de dikkat etmek gerekiyor.
Saygılarımla :wink:
iset ibr örnek
Bizleri hayal kırıklıgına ugratan seviyede basarım gösteren bazı programlarla da karsılastık. Unreal Tournament 2004 ve profesyonel grafik karsılastırma yazılımı SPECviewperf 9.03, Windows Vista’nın OpenGL grafik kütüphanesini desteklememesi sebebiyle çok zor anlar yasadılar. Aslında bu bekledigimiz bir sonuçtu ve eger profesyonel grafik uygulamalarını çalıstırmak istiyorsanız Windows Vista yerine Windows XP kullanmanızı tavsiye ediyoruz. ATI ve Nvidia ilerleyen günlerde sürücülerine OpenGL destegi de ekleyecekler ama diger grafik üreticilerinin veya Microsoft’un bu destegi nasıl sunabilecegine de dikkat etmek gerekiyor.
Saygılarımla :wink:
Re: Vista ve OpenGL sorunu
Oyunu DirectX modunda çalıstırmayı dene.mavigece yazdı:arkdaslar ben counteri yükledim. openGL ile diilde Software mode ile baslıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz..
nette arastırdım biraz vista openGL yi desteklemiyormuymus ne...
Kolay gelsin.
- daddy_cool
- Megabyte3