XP aktiflestirmede sorun çıkar mı??legal olmayan yollarla xp lisanslanmazsa bulunma ve tespit edilme ihtimali nedir????
İs yerlerini denetlemeye gelebilirler mi???Bunun için nasıl bir tedbir almalıyız?
Xp legal hale geldiginde program kırık olunca çalısmada bir sorun yasatır mı?Düzgün çalısmama,donanımsal sorular gibi
microsoft bunu ip lerle takip ediyor mu?
Net bilgim yok bilgilendirir misiniz??
Tesekkürlerimi sunarım
XP aktifleştirmede sorun çıkar mı??
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3446 kez
Re: XP aktifleştirmede sorun çıkar mı??
auto updateler aciksa aninda tesbit edilirsiniz , isyerlerine baskinlar bir ara vardi son durum nedir bilemiyorum , ama illagal yollarla xp lerinizi lisansli hale getirirseniz , bunu denetlemeye gelenler dahi anlamayacaktir :)loveme yazdı:XP aktiflestirmede sorun çıkar mı??legal olmayan yollarla xp lisanslanmazsa bulunma ve tespit edilme ihtimali nedir????
-
- Gigabyte4
- İletişim:
3 adımda xp aktivasyonu
3 adımda xp aktivasyonu ile yaptıgım ilaçlememden sonra badrol falan veriyorlar müsteri tespiti falan bu sorun olur diye düsünüyorum
illegal yolla yaparsam xp aktivasyonunu bu sefer kasadaki badrol nerede diyebilir....
Biraz bu isi kafaya taktım diyebilirim...
Normal bir sekilde xp lisanslasamda legal ya da illeagal yolla bu sefer de tespit edilir miyim????illegal yöntemle tespit edilir mi makinem
illegal yolla yaparsam xp aktivasyonunu bu sefer kasadaki badrol nerede diyebilir....
Biraz bu isi kafaya taktım diyebilirim...
Normal bir sekilde xp lisanslasamda legal ya da illeagal yolla bu sefer de tespit edilir miyim????illegal yöntemle tespit edilir mi makinem
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3446 kez