TTNet Basın Açıklaması !!!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte2
Megabyte2

TTNet Basın Açıklaması !!!

Mesaj gönderen ultrailker »

"Yaz Fırtınası Durdu" baslıklı haberimizden sonra TTNet konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Rekabet Kurumu'nun; TTNet'in 1 Haziran 2007 tarihinde yürürlüge giren Yaz Fırtınası Kampanyası'na iliskin olarak Superonline Uluslararası Elektronik Bilgilendirme Telekomünikasyon ve Haberlesme Hizmetleri A.s. ve Tellcom İletisim Hizmetleri A.s.'nin sikayetleri üzerine vermis oldugu geçici tedbir niteligindeki durdurma kararı 17.07.2007 günü saat 17:30 itibarı ile sirketimize ulasmıs bulunmaktadır.

Anılan karar geregi, TTNet'in internet erisimini müsterilerine çok uygun sartlarla sunmakta oldugu "Yaz Fırtınası" kampanyasının bugünden geçerli olmak üzere durdurulması geregi hasıl olmustur. Rakip firmaların benzer sartları tasıyan kampanyalarının devam ettigi bir dönemde sirketimiz, basında yer alan iddiaların gerçegi yansıtmadıgını gerek Rekabet Kurumu gerekse yargı organları önünde ispat etmeye hazırdır.

Bu durumda, ADSL abonesi olmak isteyen müsterilerimizin magduriyetine engel olmak üzere, daha önceki tarihlerde sunmus oldugumuz "Modem Kampanyası" yürürlüge girecektir. "Modem Kampanyası" çerçevesinde, TTNet ADSL'e 24 ay taahütname ile yeni abone olan herkese, kablolu modem ve ilk 2 ay ücretsiz ADSL kullanımı ya da kablosuz modem TTNet'ten hediye edilecektir.

Müsterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla saglama gayreti içerisinde olan sirketimiz, Rekabet Kurumu'nun vermis oldugu karar ve hukuki süreç sonucunda yüce Türk Adaleti'nin verecegi kararlar dogrultusunda ve her zaman müsterilerinin menfaatlerini koruyacak sekilde hareket edecektir.

Saygılarımızla
TTNet
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

yaa suraya bakın yaaa.Zaten yoktan bir internet alt yapısı var.Bunun için de Tartısıyolar.gidin bakın millet bunları asalı ne oldu.Hem TTNet bedava modem dagıtacagı yerde su kotaları yükseltmeyi bi denesin öyle daha iyi yapacaktır.Kendine abone toplayıp da sonra onlar da bizler gibi eskiyince kazıklamaya devam etmesin.TTNet'in asması gereken ilk engel kota dır.Kota demek özgürlügü kısıtlamak demek.fakat düsük hız özgürlügü kısıtlamak degildir.çünkü kota mota yok onda.

Eyyy TTNet duy sesimizi ve su kota olayını hallet artık!!! :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen ultrailker »

SaBoTaGe yazdı:yaa suraya bakın yaaa.Zaten yoktan bir internet alt yapısı var.Bunun için de Tartısıyolar.gidin bakın millet bunları asalı ne oldu.Hem TTNet bedava modem dagıtacagı yerde su kotaları yükseltmeyi bi denesin öyle daha iyi yapacaktır.Kendine abone toplayıp da sonra onlar da bizler gibi eskiyince kazıklamaya devam etmesin.TTNet'in asması gereken ilk engel kota dır.Kota demek özgürlügü kısıtlamak demek.fakat düsük hız özgürlügü kısıtlamak degildir.çünkü kota mota yok onda.

Eyyy TTNet duy sesimizi ve su kota olayını hallet artık!!! :evil: :evil: :evil:
sen ne ilk nede son haykıran kisisin. bugün radyo dinlerken yayında ttnet ile dalga geçiyorlardı Dünyada en pahalı interneti biz kullanıyoruz diye.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Ewet bugüne kadar birçok kisi TTNet i protesto etti biseyler söylemeye çalıstı ama nafile :evil: TTNet yine acımasızca bizi soymaya devam ediyor. :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

bu ttnet varya söyleyecek söz bulamıyorum arkadaslar bugün adsl faturamı ödedim malum 4 gb sınırlı baktım fatura 27.25 ytl Allah Allah hayırdır deyip telekom müd aradım meger ben geçen ay 2 yıl iptal ettirmeme sözü vermisim ve % 6 indirim almısım.hayretki ne hayret haberim yok.arastırdım ki açıkgöz bir telekom is ortagı bayi beni ve benim gibi yüzlerce kisiyi bizden habersiz bu kampanyaya dahil etmis.kardes hem ttnet hemde is ortakları çok açıkgöz olduklarını sanıyorlar ama birileri bunlara mutlaka dur diyecek.ne kadar terbiyesizlik hangi ülkedeyiz kardesim benden habersiz benim adıma karar veriyorsun?yarın iptal ettirdim diyelim belki ceza ödeyecegim sırf bu yüzden.ben indirim istiyorum tabiki ama insanları kandırarak degil adam gibi avrupa ülkelerindeki gibi ucuz ve adam gibi hizmet istiyorum.arkadasların dedigi gibi altyapın yok üstyapın yok kota koymussun birde benim adıma karar ver olmazki. email attım ttnet genel müdürlügüne ve yarın yazılı sikayette bulunacagım baglı oldugum telekom müdürlügüne.lütfen herkes faturalarını kontrol etsin telekomun bizi ezmesine izin vermeyelim.
saglıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

asaglık bir kurum ismide türktelekom olmasa keske artık degisssin türklüge leke getiriyor serefsizler

oh çok sevindim
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

basın açıklamasıda hikaye arkadaslar. bakmayın siz ona yok basında gezen yalan haberler bilmem neler.

türkiyede herkes internetini kapattırmadıgı sürece ne kadar protesto edrseniz edin azınıza s....lar. herkes bi kapatsın bakalım. bak gör ozaman kota nası kalkıyor...

serefsiz haysiyetsiz soysun köpekler.... :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12496 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Türkiye ve birlik birbirinden nekadar ayri kavaramlar , birlik olunabilse , cok adam daragacina giderdi