yerel ağ bağlantısı

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
kerata
Byte4
Byte4

yerel ağ bağlantısı

Mesaj gönderen kerata »

arkadaslar yerel ag baglatısnda kaplo ile baglandıgımda bilgisayarın altındaki simgede iki küçük pc arasındaki simge gidiyor geliyor 1,2 dk sonra sorun veriyor ve ünlem isareti çıkıyor kaploda hiç bi sorun yok ben yerel agbaglantısında süpeleniyorum ama çözemedim sizce ne yapmaliyim yani sözün kısası 2 ,3 dk sonra baglanıyorum bazen baglana mıyorum yardımcı olursanız sevinirim :shock:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 3446 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

sag tikladiginizda onar diye bir secenek cikiyormu
Kullanıcı avatarı
kerata
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen kerata »

çıkıyor ama sorun veriyor su sebebten dolayı diyor yapılamadı ünlem çıkıyor ben yerel ag baglantısının bozuldugunu düsünüyorum acaba yeninden nasıl kurabiliriz birde modem isigı normalde kesik kesik yanması gerekir ama benim koploda yesil sönük yanıyor
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 3446 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Ben olsam yerel ag baglantisinin bütün bilesenlerini (kablolar dahil) sökerdim , özellikle ethernet katrini biraz bastir (cogu zaman yerine tam oturmamis olabiliyor) ayrica arkadasindan veya birinden ödünc alacagin bir kablo kullan , modem girislerini falan kontrol et , yerel ag baglantisini yeniden olustur , bakalim bu kontrollerden sonra birsey degisecekmi
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Ve ek olarak da eternet kartının sürücüsünü kaldır ve en güncel sürücüsünü tekrardan yükle ve sorun veren yerel ag baglantısını sil sonra tekrardan olustur.
Kullanıcı avatarı
kerata
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen kerata »

yardımlarınız için tesekkürler
Kullanıcı avatarı
yuri
Bit
Bit

Mesaj gönderen yuri »

Rica Ederim.Bu benim görevimdi.Bundan sonra Diger arkadaslar eminim ki daha iyi yardımcı olacaklardır size...