Knght Online ama Hayatınız Offline :}

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Knght Online ama Hayatınız Offline :}

Mesaj gönderen mavigece »

Resim

Son dönemlerde Türkiye’ de giderek yaygınlasan oyun çocukları bilgisayar bagımlısı yapıyor..Son dönemlerde Türkiye’ de giderek yaygınlasan ve çocukları bilgisayar bagımlısı haline getiren Knight Online da gerçek paralarla alısveris yapılıyor. İnternet kafelerde oyunda kullanılan silahlar, 50-300 YTL arasında satılıyor.

Malezyalı bir bilgisayar tasarımcısı tarafından hazırlanan ve son dönemlerde Türkiye’de giderek yaygınlasan “Knight Online” adlı oyun, çocukları bilgisayar bagımlısı yapmakla kalmıyor, oyunda kullanılan silahları satın almak için yüklü miktarda para da harcatıyor. Belirli bir sonu olmadıgı ve ustasına para kazandırdıgı için çocuklar tarafından sürekli oynanan oyunun asosyallesme gibi tehlikeleri de beraberinde getirdigi belirtildi.

“Knight Online”, çocuklara para kazanma ve sürekli basarı elde etme hırsı kazandırıyor. Online oynanan bu oyunda oyuncular arasında olusan pazar, bilgisayar karakterlerinin oyunun çok yaygın oldugu yabancı ülkelerde 10 bin dolara kadar yükselen fiyatlarla satılmasına yol açıyor.

İnternetten ücretsiz indirilebilen, dünyanın çesitli noktalarındaki kisilerle aynı platformda oynanabilen Knight Online’de El Morad (İnsanlar) ve Karus (Orclar) ırklarının kıyasıya savası söz konusu. Seçilen karakterle sehirlerin civarında bulunan çesitli yaratıkları öldürerek sanal para, esya ve puan kazanmayı amaçlayan oyunda, kazanılan puanlarla seviye yükseltilerek daha güçlü özelliklerelde edilebiliyor. Seviye arttıkça bölüm atlamak için daha çok puan kazanmak zorunda olan oyuncular, sanal paralarla kendilerine silah ve giysi gibi malzemeler de alabiliyor.

ii çalısmlar...
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

su oyundan hiç haz etmiyorum.ve oynayanları da nasıl böyle olmuslar diye sasıyorum açıkçası. :evil:
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

SaBoTaGe yazdı:su oyundan hiç haz etmiyorum.ve oynayanları da nasıl böyle olmuslar diye sasıyorum açıkçası. :evil:
sana katılıyorum açıkcası igrenç geliyor bana baskalarına güzel gelsede bu silkroad age of yüzüklerin efendisi gibi oyunlar stratejinin hiç bir türünü sevmiyorum

+18 adult korku gerilim macera ve trafik oyunları tercihimdir tabi ki rpg...
Kullanıcı avatarı
demirci 54
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen demirci 54 »

wala adminlerim dogruyu söylüyorlar..

yaa arkadaslarımda bana diyor sende net var nie Knight Online oynanıyon dıye..

ben oyundan hiç mi hiç zevk almıyorum.. hosuuma gitmiyor bi kere gordum o oyunu igrendim..

hugo oyunu bıle daha güzel ondan hahaha hahaha
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen ultrailker »

karakterimi 250ytl ye satıp veda ettim oyuna. ama oynarken hiç para vermedim oyuna :)
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Re@lite »

evet bu oyunuın benimde bildigim kadarıyla baya tutkunu var
bunlar yıllardır olan tip oyunlar
hepsinin bi dönemi var
bununda dönemi biticek zamanı gelince
ve bu arada hiç hazzetmedigim bir oyun
Kullanıcı avatarı
Specialcafe
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen Specialcafe »

Kripteks yazdı:
SaBoTaGe yazdı:su oyundan hiç haz etmiyorum.ve oynayanları da nasıl böyle olmuslar diye sasıyorum açıkçası. :evil:
sana katılıyorum açıkcası igrenç geliyor bana baskalarına güzel gelsede bu silkroad age of yüzüklerin efendisi gibi oyunlar stratejinin hiç bir türünü sevmiyorum

+18 adult korku gerilim macera ve trafik oyunları tercihimdir tabi ki rpg...

Hmmm ... hahaha hahaha hahaha
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Quarentina »

abi o resim eski versiyon :D fire drake geldi hahaha

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön