Müslüman virüs savaşıyor!!!
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Müslüman virüs savaşıyor!!!
Yusufali virüsü internette savasıyor. Müslüman bir bilgiyasarcının gelistirdigi virüs bilgisayara zarar vermiyor...
Bir Türk hacker tarafından internette yayılan Zotob virüsünün ardından simdi de Yusufali virüsü sanal alemde hızla yayılıyor. Ancak bir Müslüman Hacker'in gelistirdigi bu virüs, hemcinslerinin aksine bilgisayarlara zarar vermiyor, sadece erotik sitelerde gezmeyi seven kullanıcıları ayetlerle 'çileden çıkarıyor'.
Müslüman bir bilgisayar korsanı tarafından yazıldıgı zannedilen virüs, bakın severleri nasıl dize getirip, dine çagırıyor: Virüslü bilgisayar kulananan bir kisi internette erotik içerikli sitelere girmeye kalktıgında, Yusufali buna izin vermeyip ekrana Kur'andan ayetler geliyor.
"Seks, erotik, " gibi kelimeleri tanıyan Yusufali bu kelimeleri içeren siteyi tespit ettigi anda, "Allah sizin her hareketinizi görür" cümlelerini içeren ayetleri ekranı kaplayacak sekilde görüntülüyor.
Dünyanın önde gelen internet güvenlik sirketlerinden Sophos'tan Graham Cululey, "ilk defa bu tip bir 'ahlak zabıtası' virüs ile karsılasıyoruz. Virüsü yazan kisinin amacının bunu yasak ## karsı sanal cihat ilan etmek oldugunu söyleyebiliriz" dedi.
Alıntıdır
Saygılarımla
Bir Türk hacker tarafından internette yayılan Zotob virüsünün ardından simdi de Yusufali virüsü sanal alemde hızla yayılıyor. Ancak bir Müslüman Hacker'in gelistirdigi bu virüs, hemcinslerinin aksine bilgisayarlara zarar vermiyor, sadece erotik sitelerde gezmeyi seven kullanıcıları ayetlerle 'çileden çıkarıyor'.
Müslüman bir bilgisayar korsanı tarafından yazıldıgı zannedilen virüs, bakın severleri nasıl dize getirip, dine çagırıyor: Virüslü bilgisayar kulananan bir kisi internette erotik içerikli sitelere girmeye kalktıgında, Yusufali buna izin vermeyip ekrana Kur'andan ayetler geliyor.
"Seks, erotik, " gibi kelimeleri tanıyan Yusufali bu kelimeleri içeren siteyi tespit ettigi anda, "Allah sizin her hareketinizi görür" cümlelerini içeren ayetleri ekranı kaplayacak sekilde görüntülüyor.
Dünyanın önde gelen internet güvenlik sirketlerinden Sophos'tan Graham Cululey, "ilk defa bu tip bir 'ahlak zabıtası' virüs ile karsılasıyoruz. Virüsü yazan kisinin amacının bunu yasak ## karsı sanal cihat ilan etmek oldugunu söyleyebiliriz" dedi.
Alıntıdır
Saygılarımla
- daddy_cool
- Megabyte3

- Quarentina
- Kilobyte3

- abraxas07
- Kilobyte2

- Mu®aT
- Kilobyte4

evet abraxas'a katılıyorum...abraxas07 yazdı:Yorumların hepsinde 'İYİ' bir virüs demissiniz buna...Merak ediyorum acaba makinasına bu virüsün bulastıgı kaç kisi HEMEN bu virüsü silmeye kalkar...? Her ne kadar tarz yanlıs ama uygulama iyi desemde ben makinamda istemem bunu...İstedigim siteye girerim kardesim!
sizene kardesim istedigim siteye girerim...
zevk meselesi bu :evil:
- daddy_cool
- Megabyte3

Yaa tabiki her yere girmekte özgürsün ama Bunun da adı virus.Ve sonuçta virusler bildigin gibi makinaya yararlı bisey yapmazlar.Aksine zarar verirler. :DMu®aT yazdı:evet abraxas'a katılıyorum...abraxas07 yazdı:Yorumların hepsinde 'İYİ' bir virüs demissiniz buna...Merak ediyorum acaba makinasına bu virüsün bulastıgı kaç kisi HEMEN bu virüsü silmeye kalkar...? Her ne kadar tarz yanlıs ama uygulama iyi desemde ben makinamda istemem bunu...İstedigim siteye girerim kardesim!
sizene kardesim istedigim siteye girerim...
zevk meselesi bu :evil:
Peki Sence bu müslüman virüsü yerine baska bi virüs girseydi ve degil internette özgür olarak gezinmek PC ni çökerttigi zaman o zaman ne derdin.Yine Sanane kardesim istedigim sitede özgür olarak gezerim mi derdin? :D
- NetQurd
- Byte4

kardes bu sade +18 sitelere girenlerde etkili sen giriorsan ben bilmem..:Dabraxas07 yazdı:Yorumların hepsinde 'İYİ' bir virüs demissiniz buna...Merak ediyorum acaba makinasına bu virüsün bulastıgı kaç kisi HEMEN bu virüsü silmeye kalkar...? Her ne kadar tarz yanlıs ama uygulama iyi desemde ben makinamda istemem bunu...İstedigim siteye girerim kardesim!