Müslüman virüs savaşıyor!!!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Müslüman virüs savaşıyor!!!

Mesaj gönderen Kripteks® »

Yusufali virüsü internette savasıyor. Müslüman bir bilgiyasarcının gelistirdigi virüs bilgisayara zarar vermiyor...

Bir Türk hacker tarafından internette yayılan Zotob virüsünün ardından simdi de Yusufali virüsü sanal alemde hızla yayılıyor. Ancak bir Müslüman Hacker'in gelistirdigi bu virüs, hemcinslerinin aksine bilgisayarlara zarar vermiyor, sadece erotik sitelerde gezmeyi seven kullanıcıları ayetlerle 'çileden çıkarıyor'.

Müslüman bir bilgisayar korsanı tarafından yazıldıgı zannedilen virüs, bakın severleri nasıl dize getirip, dine çagırıyor: Virüslü bilgisayar kulananan bir kisi internette erotik içerikli sitelere girmeye kalktıgında, Yusufali buna izin vermeyip ekrana Kur'andan ayetler geliyor.

"Seks, erotik, " gibi kelimeleri tanıyan Yusufali bu kelimeleri içeren siteyi tespit ettigi anda, "Allah sizin her hareketinizi görür" cümlelerini içeren ayetleri ekranı kaplayacak sekilde görüntülüyor.

Dünyanın önde gelen internet güvenlik sirketlerinden Sophos'tan Graham Cululey, "ilk defa bu tip bir 'ahlak zabıtası' virüs ile karsılasıyoruz. Virüsü yazan kisinin amacının bunu yasak ## karsı sanal cihat ilan etmek oldugunu söyleyebiliriz" dedi.

Alıntıdır

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Daha önce okumustum bu haberi.Sanırım 1 yıl kadar oluyo.Gerçekten ilginç bir durum.Bence iyi yapmıs adam. :D
Kullanıcı avatarı
nemesis_35
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen nemesis_35 »

ii bir virüs hahaha
Kullanıcı avatarı
theArcher
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen theArcher »

keske her virüs bunun gibi olsaa!!antivirüse gerek kalmaz... :D :D
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Quarentina »

ne güzel her virüs böle olsa hahaha
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

bütün virüsler keske bu kadar yararlı olsa.tesekkürler haber için
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

sadece erotik sitelerde gezmeyi seven kullanıcıları ayetlerle 'çileden çıkarıyor' süper ya vallahi :D helal olsaun adama tanımak isterdim bu adamı:D
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen abraxas07 »

Yorumların hepsinde 'İYİ' bir virüs demissiniz buna...Merak ediyorum acaba makinasına bu virüsün bulastıgı kaç kisi HEMEN bu virüsü silmeye kalkar...? Her ne kadar tarz yanlıs ama uygulama iyi desemde ben makinamda istemem bunu...İstedigim siteye girerim kardesim!
Kullanıcı avatarı
Mu®aT
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen Mu®aT »

abraxas07 yazdı:Yorumların hepsinde 'İYİ' bir virüs demissiniz buna...Merak ediyorum acaba makinasına bu virüsün bulastıgı kaç kisi HEMEN bu virüsü silmeye kalkar...? Her ne kadar tarz yanlıs ama uygulama iyi desemde ben makinamda istemem bunu...İstedigim siteye girerim kardesim!
evet abraxas'a katılıyorum...
sizene kardesim istedigim siteye girerim...
zevk meselesi bu :evil:
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Re@lite »

virüslere din isimleri takmak
müslüman hristiyan diye ayrımlara girmek
beyinlerinin gramajları 2 gr olan adamların isi
bu dini sömürüden baska bisey degil
:evil:
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Mu®aT yazdı:
abraxas07 yazdı:Yorumların hepsinde 'İYİ' bir virüs demissiniz buna...Merak ediyorum acaba makinasına bu virüsün bulastıgı kaç kisi HEMEN bu virüsü silmeye kalkar...? Her ne kadar tarz yanlıs ama uygulama iyi desemde ben makinamda istemem bunu...İstedigim siteye girerim kardesim!
evet abraxas'a katılıyorum...
sizene kardesim istedigim siteye girerim...
zevk meselesi bu :evil:
Yaa tabiki her yere girmekte özgürsün ama Bunun da adı virus.Ve sonuçta virusler bildigin gibi makinaya yararlı bisey yapmazlar.Aksine zarar verirler. :D

Peki Sence bu müslüman virüsü yerine baska bi virüs girseydi ve degil internette özgür olarak gezinmek PC ni çökerttigi zaman o zaman ne derdin.Yine Sanane kardesim istedigim sitede özgür olarak gezerim mi derdin? :D
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

kardes bu sade +18 sitelere girenlerde etkili sen giriorsan ben bilmem..:D
Kullanıcı avatarı
ilkeryilmaz
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ilkeryilmaz »

ii bir virüs
Kullanıcı avatarı
yazgüneşi
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen yazgüneşi »

virüsten uzak durmak lazım
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen editci »

virüsler hakkında iyi düsünebilecegim aklıma gelmezdi :)

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön