Yeni msn'ye geçmek için yardımmmm?????
- Sawyer
- Kilobyte2

Yeni msn'ye geçmek için yardımmmm?????
Arkadaslar ben yeni msn açtım kendime eski msn'emdeki kisileri tek tek eklemek yerine hepsini bir seferde diger msn'neme geçirecek bir program yok mu?Yardım ederseniz sevinirim...
- daddy_cool
- Megabyte3

Eski Msn adresinden,
Menü - Kisiler - Anlık ileti kisilerini kaydet deyip ordan da ona herhangi bir ad verip kaydeceksin ve daha sonra yeni msn ni açacaksın ve
Menü - Kisiler - Anlık ileti kisilerini al deyip daha önce eski msn adresinden kaydettigin kisilerin listesini(Yukarıda kaydettigin dosyayı) hedef gösterip tamam diyeceksin.İste hepsi bu kadar
Menü - Kisiler - Anlık ileti kisilerini kaydet deyip ordan da ona herhangi bir ad verip kaydeceksin ve daha sonra yeni msn ni açacaksın ve
Menü - Kisiler - Anlık ileti kisilerini al deyip daha önce eski msn adresinden kaydettigin kisilerin listesini(Yukarıda kaydettigin dosyayı) hedef gösterip tamam diyeceksin.İste hepsi bu kadar
- Sawyer
- Kilobyte2

Çok tesekkürler klavyenize saglıkSaBoTaGe yazdı:Eski Msn adresinden,