windows xp i win32 den win 64 nasil çıkarırım
-
bizzare
windows xp i win32 den win 64 nasil çıkarırım
Win32 den win 64 arasındaki fark nedir?ÇYükseltmeyi denesem çalısan lisanlı programlarıma tekrar sifre ister mi???Özelligi nedir???
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Re: windows xp i win32 den win 64 nasil çıkarırım
64 bit islemciniz var ise geçebilirsiniz aksi halde zaten bir anlam teskil etmiyorbizzare yazdı:Win32 den win 64 arasındaki fark nedir?ÇYükseltmeyi denesem çalısan lisanlı programlarıma tekrar sifre ister mi???Özelligi nedir???
bir de 64 bit isletim sistemlerinin özelligi söyle diyim atıyorum bilgisayarınıza 4 gb ram taktınız ama isletim sisteminiz 32 Bit xp sp2 bioslarda yada everest benzeri yazılımlarda 4 gb bellek takılı yüklü görünse de windows 3 gb görebilir ancak daha yukarsını göremez ve görmedigi için kullanmaz
ama 64 bit in özelligi
3 ve yukarsını sorunsuz görür ve kullanır(tabi kullanacak ise)
ayrıca boot screen bekleme ekranı daha hızlıdır daha çok çizim yapanlar grafikerler mimarlar için tavsiye ediliyor diye duymustum
kullandıgı yada kullanacagı sanal bellek miktarı 32 bit e göre çok daha yüksektir
ama söyle bir söylentide var 32 bit ler vista olsun xp olsun 64 bit isletim sistemlerine göre daha stabil ve sorunsuz çalısıyor imis
yükseltme islemine gelince yeni bir 64 bit destekli windows xp almanız gerekiyor ve 32 bit i kaldırıp temiz bir kurulum yapmanız gerekiyor
yine lisanslı programlarınızı kurabilir ve kullanabilirsiniz..
uzun oldu ama anlatabildim insallah
Saygılarımla :D