Windows Live Messenger 8.5 Beta TR

Msn, Icq, Skype... konularında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte2
Megabyte2

Windows Live Messenger 8.5 Beta TR

Mesaj gönderen ultrailker »

Windows Live Messenger 8.5 BETA TR

Windows Live Messenger 8.5 BETA TR, Internet'e bir Microsoft çalısanı tarafından sızdırılan İspanyolca Windows Live Messenger 8.5.1235.0517 BETA sürümü kullanılarak MsXLabs Organization tarafından hazırlanmıstır.

Türkçe dil destegi, Windows Live Messenger 8.1'in Türkçe dil dosyasının yeni WLM 8.5 Beta İspanyolca dil dosyasıyla eksik satır kalmayacak sekilde birlestirilmesiyle saglanmıstır.

Sızdırılmıs bir sürüm olmakla birlikte, tarafımızca test edilmis olup herhangi bir güvenlik açıgı içermemektedir ve kullanılabilir durumdadır.

Temel olarak arayüz degisiklikleri ve bazı küçük gelistirmeler içeren Windows Live Messenger 8.5 BETA'yı gönül rahatlıgıyla kurup deneyebilirsiniz. Ayrıca hazırladıgımız bu kurulum paketi, mevcut Windows Live Messenger - MSN Messenger kurulumunuzu etkilemez ve kolayca kaldırılabilir.

İndirme ve Kurulum

* Sag tıklayıp "Farklı kaydet..." ile asagıdaki ZIP dosyasını indirin
* WLM.8.5.Beta.TR.zip (11.7 MB)
* ZIP dosyasını açın ve içindeki WLM.8.5.Beta.TR.exe dosyasını çalıstırarak kurulumu baslatın
* Masaüstünüze gelen "Windows Live Messenger 8.5 BETA TR" kısayoluna tıklayın
* Oturum açıp yeni sürümü test edin...

Not: WLM 8.5 BETA TR, dahili olarak çoklu oturum açma özelligine sahiptir, kısayoluna birden fazla tıklayarak yeni WLM 8.5 oturumları açabilirsiniz. Henüz birçok yama ve eklenti ile uyumlu degildir. Messenger Plus! Live ile kısmen uyumludur. Temel Plus! özelliklerini kullanabilirsiniz.

Kaldırmak için: \Program Files\Windows Live klasörünü ve masaüstündeki simgesini silin.

Ekran Görüntüleri

Resim

Resim

Resim

Resim

Not: bu sürümü denemedim. bir sorunla karsılastıgınız zaman yazıda ismi geçen site sorumludur.
Kullanıcı avatarı
Mu®aT
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen Mu®aT »

ilker çok iyi yaaa...
sagol...
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

bunlara pek güvenmeyin sakat idyorlar ama inidiryorum bakalım kurup deneyen var mı???
Kullanıcı avatarı
canxdostt
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen canxdostt »

valla ben kuruyorum bakalim nolacak :))
evet kurdum simdi arkadaslar simdilik bir hile gorunmuyor ama yinede temkinli olmak gerek :))
Kullanıcı avatarı
xd3m3x
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen xd3m3x »

Kripteks yazdı:bunlara pek güvenmeyin sakat idyorlar ama inidiryorum bakalım kurup deneyen var mı???
kardes msxlabs kuruldugundan beri uyeyım oraya ve suana kadar da bir yanlıslaırnı görmedim özellikle msn konsunda guzel seyser yapıyorlar ve ben onların hazırladıgı msn yı kurdum calısıyorda :)
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

xd3m3x yazdı:
Kripteks yazdı:bunlara pek güvenmeyin sakat idyorlar ama inidiryorum bakalım kurup deneyen var mı???
kardes msxlabs kuruldugundan beri uyeyım oraya ve suana kadar da bir yanlıslaırnı görmedim özellikle msn konsunda guzel seyser yapıyorlar ve ben onların hazırladıgı msn yı kurdum calısıyorda :)
ee seni bu yollarda göremiyoruz :) beyendiklerini sevdiklerini bizimle paylasırsan seviniriz... :roll:
Kullanıcı avatarı
demirci 54
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen demirci 54 »

abi ben kurdum harika birsey ya.

goruntusu falan cok hosuma gitti wala..

tawsiye ederim :wink:
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Re@lite »

paylasımına tesekkürler ultra :wink:
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

PeeRLeeSS yazdı:
xd3m3x yazdı:
ee seni bu yollarda göremiyoruz :) beyendiklerini sevdiklerini bizimle paylasırsan seviniriz... :roll:
benim yaptıgım paylasımların kalitesini kimse tartısamaz hodri meydan peerless...... :wink: