vista yukledim kablosuz baglanamiyorum?
- canxdostt
- Byte4

vista yukledim kablosuz baglanamiyorum?
arkadaslar ben vista yukledim pc me ama satin almadim.simdi sorunuma gelim .vistayi yuklemeden once kablosuz baglanabiliyordum nete.fakat simdi baglanmak istiyorum bana uyari geliyor uyarida bu ip nosu baska bilgisayar tarafindan kullanilmaktadir diyor.ip nomu deyismem gerektigi yaziyor ama ben degisemedim nasil deyisebilirim ip nomu.yada bu sorunumu nasil cozebilirim yardimci olursaniz sevinirim
Not:modemi kapatip actim olmadi modemi yeniden yuklemek istiyorum yuklemiyor.ve kablo ile baglantim kurulabiliyor kablosuz baglanamiyorum ve turkce vista yukledigim icin turkce aciklarsaniz sevinirim.
Not:modemi kapatip actim olmadi modemi yeniden yuklemek istiyorum yuklemiyor.ve kablo ile baglantim kurulabiliyor kablosuz baglanamiyorum ve turkce vista yukledigim icin turkce aciklarsaniz sevinirim.
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
xp deki mantık önce yerel ag baglantısına gir vistada ag merkezinden sonra iplerin dns lerin elle girildigi bölümü aç ve atıyorum 192.168.1.1 ise sen 192.168.3.1 ver bakalımcanxdostt yazdı:abim iste nasil baska ip verecem onu bilmiyorum yardimci olursan sevinirim ltf
açıkcası bunca zamandır basıma eglmedi hiç ip vermedim o yüzden diyorum ki bir dene
bir de
Neosisbil ' in dedigi gibi IP leri elle düzgün bir biçimde girdikten sonra sorun kalmayacaktır. Eger pc lerde internette olacaksa alt kısımda DNS leri yazmayı unutmamalıyız. Neo nunda belirtigi gibi Yeglenen DNS kısmına 192.168.1.1 yazarak da internete çıkabilirsin oda olur, alternatif olarak direk altta verilen DNS no larını girerek de olabilir. Kolay Gelsin.
En son güncel DNS ler ..
195.175.39.39
195.175.39.40
- canxdostt
- Byte4

- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
yani söyle yap suan atıyorum xp kurulu sende varsay tak vista yı dvd ye cd den bott et xp c de varsayalım c yi direk biçimlendir sonra temiz bir vista kur kardescanxdostt yazdı:Yani xp yi silmemmi gerekiyor
sonrami vistayi kurum?
anlatmak istedigim xp çalısırken vista dvd sini takıp direk program kurar gibi kurma vistayı ha kurulmuyor mu kuruluyor
ama ben sahsen kurmam gerisi sana kalmıs
- canxdostt
- Byte4