Vista yine kırıldı, olay tarihe geçti!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Vista yine kırıldı, olay tarihe geçti!

Mesaj gönderen daddy_cool »

Bir hacker grubu Vista'yı kırmayı basardı. Olay tarihin en basarılı ilaç islemi olarak gösteriliyor

Resim

Bill Gates bir kaç gün önce, WinHEC 2007 konferansında, Vista satıslarının iyi gittigini ve 100 günde yaklasık 40 milyon lisanslı Vista satıldıgını katılımcılarla paylasmıstı. Bu haberin üstünden çok geçmeden bir hacker grubunun Windows Vista'yı tamamen kırdıgı ve yeni yöntemin bir önceki kırma isleminden çok daha üstün oldugu gündeme bomba gibi düstü.

Daha önce sitemizden de duyurdugumuz üzere hacker'lar tarafından gelistirilen bir BIOS hilesiyle Vista'nın aktivasyon asaması atlatılabiliyor fakat kurulum için seri numarası gerekiyordu. Bu gelismenin üzerinden çok geçmeden bir baska hacker grubu da Vista'yı tamamen kırdı ve yasadısı olarak dagıtmaya basladı.

İllegal ortamlarda paylasıma sunulan korsan Windows Vista Ultimate DVD'si tamamen kırılmıs durumda. Yani aktivasyon islemi gerçeklestirilmis, güncellestirmeler çalısıyor ve kurulum için herhangi bir seri numarası da gerekmiyor. Tarihin en basarılı ilaç islemi olarak gösterilen bu gelismenin ardından Microsoft'un yapacagı hamle merak konusu.
Kullanıcı avatarı
Mu®aT
Kilobyte4
Kilobyte4

Re: Vista yine kırıldı, olay tarihe geçti!

Mesaj gönderen Mu®aT »

Tarihin en basarılı ilaç islemi olarak gösterilen bu gelismenin ardından Microsoft'un yapacagı hamle merak konusu.
microsoft ne hamlesi yapacak
zaten hamlelerin en büyügünü yemisler hahaha
atı alan üsküdarı degil her yeri geçti....
Vistada fısssss çıktı...
Bill Amca alem adamsın sen yaaaa hahaha
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Re: Vista yine kırıldı, olay tarihe geçti!

Mesaj gönderen Kripteks® »

vista fıss çıkmadı dünyada bir isletim sistemi yazılamaz ki kırılmasın

güvenlik duvarı delinmesin

ne yaparlarsa yapsınlar hackerların önüne geçemezler
Kullanıcı avatarı
lion
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen lion »

bu kırılma yöntemini bizimle paylassydın daha iyi olurdu,merak ettim neymis bu yöntem :!:
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

walla bende internette bu haberi gördükten sonra aynen buraya aktarayım dedim.Bende Orda ne yazıyosa O kadar biliyorum ama haber ile ilgili herhangi bi gelisme veya bilgi görürsem mutlaka yazarım buraya... :wink: