AMD'den Quad-Core

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

AMD'den Quad-Core

Mesaj gönderen Bekir 65 »

Yeni dört çekirdekliler geliyor

Yılın ikinci yarısında Barcelona ile beraber masaüstü bilgisayarlara da Phenom quad-core geliyor

Resim

AMD, masaüstü bilgisayarlarda kullanılmak üzere ürettigi quad-core mikroislemcilerin duyurusunu yaptı. Yeniliklerin oyun endüstrisi, yaratıcı kullanıcılar ve teknolojiyi takip eden tutkunlara yönelik oldugu ifade ediliyor.

Tanıtım toplantısında Vista yüklü bir bilgisayarda, yüksek grafik kalitesi gerektiren oyunlar üzerinde denenen ürün için Vista da önem tasıyor. AMD'nin grafik ve ekranla ilgili ürün grubunun baskan yardımcısı Rick Bergman, DirectX 10'un Vista olmadan bir ise yaramadıgını ve bu nedenle Vista'nın kendileri için çok önemli oldugunu belirterek yeni ürünlerini de buna göre tasarladıklarını iletti.

su an dört çekirdekli platformu tamamıyla kullanabilen bir bilgisayar oyunu bulunmuyor. Ancak gelistiriciler de teknolojinin biraz daha ilerleyip yakın gelecekte DirectX 10 ile birlikte daha yetenekli ürünlerin piyasaya çıkmasını bekliyorlar.

Phenom adı altında yılın ikinci yarısında, sunucular için üretilen Barcelona islemcilerle birlikte piyasaya sürülmesi beklenen ürünlerin hem çift çekirdekli hem de dört çekirdekli sürümleri olacak. Fiyat aralıgı henüz açıklanmazken, su an satılan çift çekirdekli ürünlerden biraz daha pahalı olması bekleniyor.

Alintidir
Kullanıcı avatarı
nemesis_35
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen nemesis_35 »

iide daha yeni aldım bilgisayarı bir dahamı degistirecem artık hızlarına yetisemiyorum
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

..

Mesaj gönderen N2O »

anamm bu ne yha
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

arkadaslar amd ye kanmayın ..

bence dünyanın en iyi islemcisi AMD..

Amd yi hem seviyorum hemde sevmiyorum

nedeni..

intel bir islemci modeli çıkardı 775 pin adam onun arkasına saklandı tüm islemcileri 775 pin çıkardı..

Amd ama adam her çıkardıgı bir islemcide yeni bir anakart ve yeni bir pin sayısı çıkardı o yüzden ilerisi için hiç iyi degil ve tavsiye etmem..