Soru : Arkadaslar Ctrl+Alt+Delete yaptıgım zaman çıkan menüde parola degistir,oturumu kapat,bilgisayarı kilitle,görev yöneticisi gibi tuslar çıkıyor.benim problemim burada yer alan görev yöneticisi dügmesi aktif degil.herhangi bir program sonlandırmak istedigimde görev yöneticisi dügmesi aktif olmadıgı için çalıstıramıyorum.neden kaynaklandıgı ve nasıl düzeltebilecegim konusunda yardımlarınızı bekliyorum
Cevap:denetim masası/kullanıcı hesapları/oturum açma ve kapatma seçenegini degistir.
buradan karsılama ekranı kullan demelisin.pc ni yeniden baslattıgında bu isleme girecek.tekrar
Ctrl+Alt+Delete yaptıgında düzelmis olur.
- Byte1

- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
Re: Görev Yöneticisi Sorunu
Mighty Mouse yazdı:Soru : Arkadaslar Ctrl+Alt+Delete yaptıgım zaman çıkan menüde parola degistir,oturumu kapat,bilgisayarı kilitle,görev yöneticisi gibi tuslar çıkıyor.benim problemim burada yer alan görev yöneticisi dügmesi aktif degil.herhangi bir program sonlandırmak istedigimde görev yöneticisi dügmesi aktif olmadıgı için çalıstıramıyorum.neden kaynaklandıgı ve nasıl düzeltebilecegim konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Üstteki bilgi yanlis ayrica Ctrl+Alt+Delete yapinca üpstteki menü cikiyor buradaki görev yöneticisi dügmesi nerede ben göremedim , kaldiki verilen cevabin soruyla alakasi yok sebebi:kullanıcı hesapları/oturum açma ve kapatma seçenegini degistir.buradan karsılama ekranı kullan demelisin diye bir ifade var bunu yaparsaniz sadece karsilama ekrani win 2000 gibi degil normal xp gibi acilacaktir
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez