Görev Yöneticisi Sorunu

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Mighty Mouse
Byte4
Byte4

Görev Yöneticisi Sorunu

Mesaj gönderen Mighty Mouse »

Soru : Arkadaslar Ctrl+Alt+Delete yaptıgım zaman çıkan menüde parola degistir,oturumu kapat,bilgisayarı kilitle,görev yöneticisi gibi tuslar çıkıyor.benim problemim burada yer alan görev yöneticisi dügmesi aktif degil.herhangi bir program sonlandırmak istedigimde görev yöneticisi dügmesi aktif olmadıgı için çalıstıramıyorum.neden kaynaklandıgı ve nasıl düzeltebilecegim konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Cevap:denetim masası/kullanıcı hesapları/oturum açma ve kapatma seçenegini degistir.
buradan karsılama ekranı kullan demelisin.pc ni yeniden baslattıgında bu isleme girecek.tekrar
Ctrl+Alt+Delete yaptıgında düzelmis olur.

Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen editci »

bilgi için tesekkürler
Kullanıcı avatarı
My Special
Byte1
Byte1
İletişim:

Mesaj gönderen My Special »

verdigin bilgi için tesekkurler
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19689 kez

Re: Görev Yöneticisi Sorunu

Mesaj gönderen velociraptor »

Mighty Mouse yazdı:Soru : Arkadaslar Ctrl+Alt+Delete yaptıgım zaman çıkan menüde parola degistir,oturumu kapat,bilgisayarı kilitle,görev yöneticisi gibi tuslar çıkıyor.benim problemim burada yer alan görev yöneticisi dügmesi aktif degil.herhangi bir program sonlandırmak istedigimde görev yöneticisi dügmesi aktif olmadıgı için çalıstıramıyorum.neden kaynaklandıgı ve nasıl düzeltebilecegim konusunda yardımlarınızı bekliyorum
Resim

Üstteki bilgi yanlis ayrica Ctrl+Alt+Delete yapinca üpstteki menü cikiyor buradaki görev yöneticisi dügmesi nerede ben göremedim , kaldiki verilen cevabin soruyla alakasi yok sebebi:kullanıcı hesapları/oturum açma ve kapatma seçenegini degistir.buradan karsılama ekranı kullan demelisin diye bir ifade var bunu yaparsaniz sadece karsilama ekrani win 2000 gibi degil normal xp gibi acilacaktir
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

adminim sanırım bu vista için yada server 2003 olması lazım ama emin degilim.ctrl + alt + del yaptıgımız zaman bunlar geliyordu.ama kesinlikle xp degil diye düsünüyorum ama eger theme kullanılıyorsa windowsta ondan da yapıyor olabilir
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19689 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Baslik xpde acilmis, sanirim xp kastediliyordu , fakat cevap hangi sistemde olursa olsun , yanlis